Андреа отвърна на хейтърите: И ние сме хора, спрете гаврите! (виж тук) Преглеждания: 539

Андреа отвърна на хейта
0
Оценете този post

Андреа излезе с видео обръщение към феновете!

Чалга певицата и бивша половинка на Кубрат Пулев – Андреа не издържа и излезе с видео обръщение към феновете и особено към хейтърите. Причината беше скорошно видео от нейно участие, от което се видя, че реалният й образ няма нищо, ама нищо общо с този в мрежите.

Андреа
Андреа директно отвърна на хейта

Вместо да се замисли, че хората не искат тя да бъде съвършена, а просто да се държи и да се показва естествена, Андреа изреди следното, цитираме я дословно:

„Вие нападате хората за всякакви неща – кой си бил оперирал носа, на кой му се е подул коремът по време на участие, на кой нещо му паднало от косата, от корсета… Вие по някой път замисляте ли се, че и ние сме хора? Замисляте ли се по някой път, че и ние имаме чувства? Аз много мисля по тези неща…

Когато преди месец-два станаха едни неща и един човек реши да си тръгне от този свят… Не значи и не казвам, че вие сте го накарали… Не знаете човек през какво преминава и какво му се случва точно в този момент. Има едни моменти, в които не чувстваш никакъв съпорт…

Замислете се, когато нападате… Аз нямам проблем, подигравайте се на косата ми, подигравайте се колко килограма съм намалила на фотошопа, подигравайте се на абсолютно всичко, което искате, но се замислете, че има хора, които не го понасят. Аз не съм от тях! Аз го понасям 15 години на сцената“, заяви Андреа.

Източник: Хотнюз.бг.

Коментари чрез Facebook

коментара

Оставете отговор

Вашият e-mail няма да се показва.