Хороскоп за 24 декември, петък – от Везни до Риби

0

Хороскоп, публикуван във в. „Марица“

ВЕЗНИ

Очертава се един динамичен и интересен ден, в който трябва да положите повече усилия. Започнете да действате сами, малко по-късно ще имате помагачи, на които можете да разчитате. Вечерта ще ви зарадва с добри съвпадения и добри новини. Настроението ще се подобри, бодростта и оптимизмът ще се върнат.  Ще ви завладее истинско коледно настроение.

СКОРПИОН

Ще се справите перфектно с всичко само ако повярвате в себе си. Не пропускайте възможността да реализирате творческите си планове. По-добре да работите по дългосрочни проекти, отколкото да очаквате незабавни резултати. Разумната пестеливост ще ви помогне да избегнете разходи, за които по-късно ще съжалявате.

СТРЕЛЕЦ 

Очертава се един подходящ ден за всякакъв бизнес и за постигане на реални цели. Не трябва да губите време за празни мечти. Съсредоточете се върху това, което можете да постигнете със собствените си усилия. Можете да разчитате на помощ и подкрепа, но първите стъпки в набелязаната посока трябва да направите самостоятелно.

КОЗИРОГ

Вашето дружелюбие се превръща в непробиваема броня, която ви предпазва от атаки на недоброжелатели, саркастични забележки и неконструктивна критика. Благоприятен ден по отношение на романтичните отношения. Любимият човек ще намери начин да ви угоди, а вие ще се опитате да отговорите.  Съобразявайте се с коледното настроение вкъщи.

ВОДОЛЕЙ 

Ще се убедите, че не всичко става лесно. Проблеми могат да възникнат там, където се изискват сериозност и концентрация. По-често ще сте разсеяни от обикновено. За щастие всички грешки могат да бъдат поправени навреме. Следобедът е подходящ да кроите бъдещи планове. Очакват ви приятни изненади в компанията на близките ви.

РИБИ

Настройте се за сериозна работа, макар че е празник. Всеки професионален разговор ще е полезен. Можете да се споразумеете за дългосрочно сътрудничество или смяна на работа с по-високо платена. Успявате да решавате не само свои, но и чужди проблеми. Хората около вас ще ви бъдат много благодарни за помощта и съдействието.

Хороскоп за първите 6 зодии може да видите тук.

 

 

Оставете отговор

Вашият e-mail няма да се показва.