Хороскоп за 24 декември, петък – от Овен до Дева Преглеждания: 560

0
Оценете този post
Хороскоп, публикуван във в. „Марица“

ОВЕН

За днешния ден не важи поговорката, че утрото е по-мъдро от вечерта. Възможно е да завършите започнатата по-рано работа, да решите текущи проблеми, но е по-добре да не бързате с изпълнението на амбициозни планове. Втората половина на деня е по-ползотворна и е времето за нови идеи – необичайни и авангардни.

ТЕЛЕЦ

Очертава се един спокоен и благоприятен ден. Можете да си починете и да се възстановите, да правите малки неща, за които никога не сте се замисляли. Денят е подходящ за спорт или физическа работа – не ви заплашва претоварване. Пътуванията ще са приятни и ползотворни.

БЛИЗНАЦИ

Сутринта е нежелателно да се захващате с нови неща, особено ако те изискват активното участие и на други хора. Възможни са разногласия с добри приятели и доказани съмишленици. Следобед са вероятни малки парични доходи, добри покупки, а не са изключени и изгодни сделки.

РАК

Задава се един благоприятен ден. Днес лесно ще намерите общ език с тези, които са около вас. Вероятни са полезни контакти. Хората, които срещате този ден, могат да ви станат истински приятели. Не са изключени и изкусителни бизнес предложения. Ще бъде възможно да разрешите финансови проблеми.

ЛЪВ

Очертава се ден за решителни действия. Днес си струва да се доверите на интуицията си. Тя няма да ви подведе. Хората около вас не винаги ще разбират действията ви. Трябва да сте по-внимателни, когато става въпрос за финанси. Не трябва да се доверявате на съмнителни, но примамливи оферти.

ДЕВА

Трябва да решите на какво вярвате повече: на собствения си здрав разум или на мнението на другите. Опитите да приведете плановете си в съответствие и с двете няма да доведат до успех. Не са изключени и разногласия с близките. Опитайте се да реагирате на коментари по ваш адрес спокойно и с хумор. Съобразявайте се с празничното настроение

Хороскоп за останалите 6 зодии може да видите тук.

 

 

Коментари чрез Facebook

коментара

Оставете отговор

Вашият e-mail няма да се показва.