Хороскоп за 23 декември, четвъртък – от Везни до Риби

0

Хороскоп, публикуван във в. „Марица“

ВЕЗНИ

Задава се един хубав ден за общуване. Хора, с които преди често сте спорили, днес са готови да ви подкрепят и поддържат вашите идеи. Очаквайте парични постъпления. Не е изключено да ви върнат стари дългове или да ви платят за отдавна свършена работа. Не бързайте да ги харчите. Помислете за дългосрочна инвестиция.

СКОРПИОН

Пред вас днес се откриват нови възможности. Ако действайте убедително, всичко ще се получи както го искате. Околните не винаги ще ви подкрепят. Това не трябва да ви притеснява, защото ще имате добри резултати, само ако работите самостоятелно. Смело поемайте рискове. Интуицията също ще ви говори.

СТРЕЛЕЦ

Очертава се един напрегнат ден, но успешен. За да решат някои сложни проблема, на мнозина от вас ще се наложи да си припомят знания, придобити отдавна. Не действайте сами – днес помощта ще ви е повече от необходима. Очаквайте срещи и запознанства, които ще играят важна роля в живота ви.

КОЗИРОГ

Днес ще имате проблеми със концентрацията. Ще ви разсейват безполезни занимания. При това рискувате да пропуснете нещо важно. Добре ще е, ако до вас има човек, който да ви подкрепя и да ви дава съвети. Очаквайте приятни срещи, на които ще имате възможност да обсъдите дългосрочни планове.

ВОДОЛЕЙ

Проведените днес делови разговори ще се окажат особено полезни. Те ще ви помогнат да разберете как да решите някои належащи проблеми. Денят е подходящ за романтични срещи, които ще ви донесат много приятни емоции. Мнозина от вас ще намерят начин да зарадват любимия човек.

РИБИ

Прекрасно време да потърсите партньори. Споделяйте своите идеи така, че всеки да е готов да се включи в изпълнението им. Възможно е да получите делово предложение, което ще ви заинтригува. Не бързайте с отговора си. Не са изключени парични постъпления от неочаквани места. [kkstarratings]

Хороскоп за първите 6 зодии може да видите тук.

 

 

 

Оставете отговор

Вашият e-mail няма да се показва.