Хороскоп за 23 декември, четвъртък – от Овен до Дева Преглеждания: 819

0
Хороскоп, публикуван във в. „Марица“

ОВЕН

Денят не започва много добри и затова, ако можете, отложете по-важните дела за следобед. Днес заложете на рутинните задачи и не поемайте рискове. Бъдете внимателни и с парите – избягвайте съмнителните сделки. Не са изключени срещи със стари познати, от които дълго време не сте имали вести.

ТЕЛЕЦ

Очертава се един безоблачен ден без никакви поводи за тревоги и вълнения. Може да се заемете с нов проект. Отлично ще се справяте с най-различни задачи и бързо ще се ориентирате в материя, за която сте имали само бегла представа. Вашата искреност ще бъде оценена и ще получите необходимата ви подкрепа.

БЛИЗНАЦИ

Не бъдете припряни. Сутринта не е толкова благоприятна и не е подходящо време за важни занимания. Ще имате спор, който ще се превърне в конфликт и доста ще изнерви обстановката. За щастие, позитивните тенденции ще се усилват и вие ще ставате все по-уверени. Вечерта прекарайте в семейна обстановка.

РАК

Днес имате възможност да завършите нещо, което сте започнали отдавна. Ще постигнете добри резултати, дори и обстоятелствата да не са добри. Ще получите и подкрепата, от която се нуждаете. Парични постъпления, макар и малки, но навременни, ще ви позволят да направите някои по-големи покупки.

ЛЪВ

Днес ще ви бъде трудно да се концентрирате върху делата си. Налага се да мислите за много неща едновременно, но все някак ще се справите. Не бързайте с взимането на решения по важни въпроси. Трябва ви време, за да обмислите всичко внимателно. Смяна на обстановката ще ви бъде само от полза.

ДЕВА

Днес може да обсъждате всякакви важни въпроси, без опасения, че ще възникнат сериозни противоречия. Някои от вас ще намерят доста влиятелни партньори. Денят е подходящ за решаване на финансови въпроси. Вероятни са успешни покупки и изгодни сделки, може да ви върнат и стар дълг.

Оценете този post

Хороскоп за останалите 6 зодии може да видите тук.

 

 

Коментари чрез Facebook

коментара

Оставете отговор

Вашият e-mail няма да се показва.