Семейството на Меган Маркъл и Хари се увеличава с още един член?

Семейството на  Меган Маркъл и принц Хари се увеличава с още един член? Херцогът и херцогинята на Съсекс планират трето дете, пише "New Idea". Изданието се позовава на източник, близък до двойката. Новината за трето бебе предизвика недоумение сред обществеността, тъй като Меган и Хари многократно са заявявали, че не искат друго бебе. Преди две години в интервю за британското издание на "Vogue" внукът на кралица Елизабет Втора обеща на природозащитничката Джейн Гудол да има максимум две деца заради риска от пренаселеност на планетата и глобалното затопляне. И нарече безразсъдство желанието на хората да имат повече от двама наследника. Хари беше толкова твърд във възгледите си, че някои в двореца го приеха като атака срещу брат му и снаха му, херцогът и херцогинята на Кеймбридж, които наскоро бяха станали родители за трети път и дори обсъждаха да увеличат семейството си с още един член.

Трето бебе

Според източник, близък до двойката, сега Меган и съпругът й са преразгледали решението си и са готови отново да станат родители. По думите му, промяната се дължала на 2-годишния Арчи. Малчуганът много искал да си има братче, с което да си играе на колички и да рита топка. Въпреки че Арчи вече има сестричка, той се опасявал, че когато тя порасне, може да спре да се интересува от подобни забавления. И тъй като Меган и Хари дават мило и драго за първородната си рожба, не са успели да й откажат. "Откакто Лилибет се появи, Арчи иска братче. Нито Меган, нито Хари някога ще могат да му кажат "не", казва източник пред "New Idea".

Положителен принос към света

"Те смятат, че могат да дадат по-положителен принос към света, като отглеждат умни и информирани деца, които ще бъдат такива и в зряла възраст. И вярват, че това надвишава рисковете за околната среда", добавя той. "Меган обожава да гледа Хари с Арчи и Лили. Той е роден, за да бъде баща и въпреки всичко, когато е с децата си, е изключително щастлив. Освен това тя не може да понесе, че това ще е последният път, в който ще го види с бебе на ръце", посочва още близкият на херцозите, предават от jenata.blitz.bg. [caption id="attachment_689236" align="aligncenter" width="300"]Меган Маркъл и принц Хари планират трето дете заради Арчи сн. YouTube Меган Маркъл и принц Хари планират трето дете заради Арчи сн. YouTube[/caption] За третата си бременност най-вероятно херцогинята ще се подложи на инвитро оплождане. Това трябва да се случи през юни следващата година.