Паулина: Първият път, когато ми се обадиха от „Игри на волята“, отказах! (Още разкрития)

Първият път, когато се обаждат на Паулина за "Игри на волята", тя отказва да участва сн. nova.bg
0

Паулина попълва формуляра за „Игри на волята“ на шега

Едва 10 секунди не достигнаха на Паулина, за да продължи във втория етап на финалната битка в „Игри на волята“. Тя завърши на трето място в шоуто. В студиото на „На кафе“ Паулина сподели, че е попълнила формуляра за кастинга на шега и дори първият път, когато й звъннали от предаването, тя отказала да участва.

Бронзовата финалистка сподели, че „Игри на волята“ са били голямо изпитание за нея. „Игри на волята: България“ се оказаха сериозно изпитание. Дължа класирането си напред на инат и на воля, психическа стабилност, сила. На моменти изобщо не се чувствах стабилна психически.

В тези обстоятелства е трудно да бъдеш такъв какъвто си по принцип. Защото емоциите са толкова силни и всяко едно чувство се усеща 10 пъти по-силно. И на моменти не можеш да усетиш този баланс, който имаш по принцип в живота. Аз не съм от хората, които се сдържат. Казвам винаги това, което мисля“, разказа Паулина.

Тя разкрива, че се е записала за участие в предаването на шега и дори първият път, когато й звъннали, отказала. „Една вечер с моя приятелка, също полу-полякиня си говорехме. Тя спомена нещо за предаването и че би искала да се запише. Пихме си винце и попълнихме формуляра за участие на шега.

Искам да кажа на зрителите да не страхуват от него и от това да напишат каквото наистина мислят. Трябва да минеш много етапи, за да си сред избраните.

Първият път, когато се обаждат на Паулина за "Игри на волята", тя отказва да участва сн. nova.bg
Първият път, когато се обаждат на Паулина за „Игри на волята“, тя отказва да участва сн. nova.bg

Първият път, когато ми се обадиха за кастинга, беше насред пандемията и отказах. Фитнесите бяха затворени и бях спряла да спортувам. Единственото, което правих през зимата, беше да карам ски. Но от малка спортувам и явно тялото помни. Мисля, че се справих доста добре с всички изпитания, които имахме в „Игри на волята: България“, сподели полякинята пред Гала, пише nova.bg.

Оставете отговор

Вашият e-mail няма да се показва.