Хороскоп за 22 декември, сряда – от Везни до Риби Преглеждания: 189

0
Оценете този post
Хороскоп, публикуван във в. „Марица“

ВЕЗНИ

Суетата ви кара да се харесате на хора, на които дори не държите. Възможно е плановете за бъдещето да се променят и вие да се радвате на това. Вашите знания и умения днес ще се окажат полезни и ефективни. Благодарение на вашите усилия много от проблемите ще останат в миналото.

СКОРПИОН

Оформя се един динамичен и интересен ден. Хората около вас харесват енергията ви и погледът ви върху нещата от живота. Мнозина ще искат да ви опознаят отблизо. Но в общуването си струва да бъдете избирателни. Стойте далеч от любителите на слуховете и интриги и давайте по-малко информация на тези, които не знаят как да пазят тайни.

СТРЕЛЕЦ

Днес сте склонни да се тревожите за дреболии и това значително усложнява отношенията с хората околовас. Ще са необходими по-дълги обяснения, които предпочитате да избягвате. Отделете време да правите неща, които ви правят щастливи. Настроението ви се подобрява и то значително, когато правите нещо интересно.

КОЗИРОГ

Не приемайте това, което се случва в този ден, твърде сериозно. Могат да възникнат някои трудности, които да предизвикат хаос и конфликти. Но вие сте способни да разрешите всички проблеми и да обърнете ситуацията към по-добро, стига само да запазите спокойствие и да се съсредоточите.

ВОДОЛЕЙ

Днес не е ден за решителни действия или тежка и досадна работа. Няма да ви навреди да си починете и да избягате от рутинните дела, да направите нещо, за което сте нямали достатъчно време. Ако обстоятелствата не ви позволяват да направите това, опитайте се да намерите съмишленици и помощници.

РИБИ

Очертава се един благоприятен ден за решаване на въпроси от финансово естество. Когато става въпрос за пари, интуицията не ви подвежда, бързо разбирате как е най-добре да действате. Възможни са изкусителни предложения за работа. Ако са направени от хора, с които преди сте работили, можете да се съгласите без дори да се колебаете.

Хороскоп за първите 6 зодии може да видите тук.

 

 

 

Коментари чрез Facebook

коментара

Оставете отговор

Вашият e-mail няма да се показва.