Хороскоп за 22 декември, сряда – от Овен до Дева Преглеждания: 154

0
Оценете този post
Хороскоп, публикуван във в. „Марица“

ОВЕН

Денят е такъв, че през първата половина нещата няма да се развиват особено успешно. Някои от вас ще са особено раздразнителни и избухливи, така че ще реагират остро дори на незначителни събития. Втората половина на деня ще бъде по-спокойна и нормалнаи като компенсация ще радва с успешни съвпадения, интересни срещи и приятни изненади.

ТЕЛЕЦ

От сутринта у вас се забелязват известни колебания и нерешителност. Днес си струва да се вслушате в съветите на хора, които ви познават добре. Често те ще виждат това, на което вие ​​не сте обръщали внимание. Възможно е началото на приятелство или романтична връзка.

БЛИЗНАЦИ

Сутринта  е най-подходящото време за решаване на сериозни въпроси, както и за срещи, от които може да зависят бъдещите ви планове. Не всичко ще се получава по начина, по който сте го планирали, но не бива да се отказвате от целите си. Търпението и постоянството определено ще ви помогнат за постигане на успех.

РАК

Добър ден за справяне с проблемни ситуации. Не бързайте и не пренебрегвайте нищо. Ще намерите начини да получите важна информация навреме. Ще имате шанса да избирате най-доброто от няколко опции. Опитът също ще ви бъде от полза – веднага ще си спомняте всичко, което може да ви бъде полезно.

ЛЪВ

Чувствате, че сте способни и ентусиазирано ще се справите с трудните задачи. Хората около вас забелязват успехите ви и охотно ви предлагат подкрепа – всеки иска да сподели с вас радостта от успеха. Възможно е да се появят напълно нови идеи. Ще се съсредоточите върху тяхното реализиране в близко бъдеще.

ДЕВА

Очертава се един страхотен ден за работа. Ще постигате много, ако действате сами, без да очаквате помощ и подкрепа. Ще имате много неща за вършене, но е важно да намерите време и за почивка. Смяна на обстановката или приятна, макар и безполезна дейност, могат значително да подобрят настроението и самочувствието ви.

Хороскоп за останалите 6 зодии може да видите тук.

 

 

Коментари чрез Facebook

коментара

Оставете отговор

Вашият e-mail няма да се показва.