Паулина от „Игри на волята“ открехна завесата около личния си живот (Вижте тук)

Паулина открехна завесата около личния си живот сн. nova.bg
0

Паулина среща любовта на кастинга на „Игри на волята“

Паулина среща любовта на кастинга на „Игри на волята“. Това призна тя в студиото на „На кафе“. „Срещнах любовта неочаквано. Щастливецът е професионален волейболист, с когото се срещнахме точно на кастинга за „Игри на волята: България“.

10 дни преди да вляза в състезанието заминах за морето да отпусна малко. Прекарахме известно време с него, но после изгубихме връзка, защото аз участвах в състезанието. При излизането ми, качих едно стори и моята най-добра приятелка ме пита: „Как може да не се обадиш на Стилиян? От сутринта те чака…“.

Аз дори не се сетих да му се обадя. След това се видяхме и оттогава сме непрекъснато заедно. Благодарна съм, защото е човек, който ме подкрепя във всичко. И затова изградихме много дълбока връзка“, разказа Паулина за човека до себе си.

Полякинята е категорична, че хората трябва да се харесват такива, каквито са, а не да робуват на моделите за красота. „Пожелавам на всеки да се харесва такъв, какъвто е. Искам всеки да има самочувствие, защото това е нещо много хубаво.

Научих това в Ню Йорк. Там има всякакви хора, които изглеждат по всякакви различни начини. Моето мнение е, че трябва да ги приемаме такива каквито са. В България има изградена изкуствена представа за красотата. Надявам се с времето това да се промени. Да се върви към по-естественото“, каза Паулина.

Тя разкрива, че е научила много повече за себе си, докато е гледала епизодите на „Игри на волята“. „Научих повече за себе си, когато се гледах отстрани в епизодите. Там на място не ме интересуваше кой какво си мисли или как се чувства. Може би не съм усещала моментите, в които трябва да си замълча, да остана настрани.

Паулина открехна завесата около личния си живот сн. nova.bg
Паулина открехна завесата около личния си живот сн. nova.bg

Но не знам дали бих могла да го променя, ако можех да участвам отново в състезанието. Защото това съм аз. Човек, който не се страхува да каже дори най-ужасната и болезнена истина. Винаги го предпочитам и от хората, които стоят срещу мен“, казва Паулина, пише nova.bg.

Тя среща любовта на кастинга на "Игри на волята" сн. nova.bg
Тя среща любовта на кастинга на „Игри на волята“ сн. nova.bg
Оставете отговор

Вашият e-mail няма да се показва.