Цвети на Криско: Беше ужасна година! (Вижте какво разкри)

Цвети на Криско изпраща ужасна година сн. Инстаграм
0
Оценете този post

Цвети на Криско сподели, че е имала много трудности през последната година

Цвети на Криско сподели, че е имала много трудности през последната година и няма търпение тя да свърши и да дойде новата. „Не ми е ден, не ми е месец, не ми е година!“, казва бившата стюардеса за 2021-ва година.

Въпреки че тази година й донесе най-голямото щастие в живота и Цвети стана майка за втори път, тя трудно се справя с ежедневните битовизми, които очевидно са я налегнали. Според запознати причината за това е непрестанното отсъствие на Криско.

Графикът му през последните месеци е запълнен с участия. Криско не спира да работи и да записва нови и различни дуети. А последната му песен с Тони Стораро предизвика абсолютен фурор.

Това обаче не задоволява Цвети, която през по-голямата част от времето е сама с децата. Въпреки че жената на Криско разчита на помощта на бавачки, на нея й липсва опората на любимия й мъж. Макар да й е тежко, Цвети се стреми да създава настроение не само за себе си, но и за близките си.

„Чак сега ми се включи коледното вълнение“, написа вчера брюнетката, която явно дава всичко от себе си, за да излезе от дупката, в която е попаднала, пише „България днес“.

Цвети на Криско изпраща ужасна година сн. Инстаграм
Цвети на Криско изпраща ужасна година сн. Инстаграм

За проблемите в отношенията между звездната двойка се заговори след появата на сина им Даниел през март. Тогава отговорностите на Цвети станаха двойни. Докато гледа бебето, тя трябва да обръща внимание и на 2-годипната Амая. Но Криско винаги отсъства от вкъщи.

Коментари чрез Facebook

коментара

Оставете отговор

Вашият e-mail няма да се показва.