Принц Джордж засенчи сина на Меган и Хари (Наследникът на Кейт и Уилям по-известен от Арчи)

0

Херцогинята на Съсекс трябва да се примири с поражението

Меган вярваше, че тя заедно с Хари и децата им отдавна са засенчили по слава Кейт и Уилям и техните наследници. Само, че според последното проучване интересът към херцозите-бегълци непрекъснато спада.

Според него 2-годишният Арчи е едва на шесто място по-популярност, а принц Джордж е на първо. Според Design Bundles хората по света се интересуват много повече от най-големия син на Кеймбридж, който е 8-годишен и той води на сина на Съсексови с голяма преднина.

Херцозите на Съсекс търпят срив по популярност

Джордж може да се похвали с 693 хиляди търсения в Гугъл, докато за Арчи те са само 118 хиляди. И ако Меган очакваше, че след като заживяха в Америка ще предизвикат по-голям интерес, то е факт, че популярността им намалява.

В началото след скандалното интервю на херцозите пред Опра Уинфри , в което обвиниха някои членове на кралското семейство известността им започна да расте. Сега обаче дори след като посетиха с Хари Ню Йорк обществения интерес към тях не се задържа за дълго, предават от 7days.ru.

И въпреки, че за актрисата и принца това е от голяма важност за тях все по-малко се говори в Америка. От популярността им зависи и бизнеса им както и сделката с Нетфликс, която сключиха за милиони долари. За този момент обаче търпят поражение от роднините си на Острова.

Оставете отговор

Вашият e-mail няма да се показва.