Синът на Владимир Каролев разкри голяма тайна след кончината му

0
Оценете този post

Той е категоричен, че Бог избира да си вземе такива хора

Синът на икономиста Владимир Каролев – Александър Каролев, разкри голяма тайна. Той проговори за пръв път след кончината му.

В предаването „Преди обед“ по Би Ти Ви той сподели как се чувства след загубата на баща си.

Припомняме, че Владимир Каролев изпадна в кома след претърпян инцидент при спускане със сплитборд в Банско. Инцидентът се случи на 9 май. След това икономистът бе настанен в болница. За съжаление обаче той не можа да се върне отново към живота и напусна този свят на 21 октомври.

Владимир Каролев
Владимир Каролев на сватбата на сина си Александър

Синът на Владимир Каролев – Александър живее от години във Великобритания, заедно със съпругата му – актрисата Валентина. Тя е дъщеря на покойната тв продуцентка Весела Тотева. Двамата вече имат една дъщеричка, а сега са в трепетно очакване на появата на сина им.

„Много е лесно след такова събитие да започнеш да си казваш „защо на мене“, „защо сега“, „защо на нас“. Първо, отговор няма да намериш. И второ – не сме единствени.
Всеки опитва да се справя по собствения начин.

Нашият начин е да бъдем заземени и да прекарваме колкото можем повече време заедно. Не само ние двамата с Весела, а и аз с майка ми и сестра ми.
Заради всичко, което се случи с баща ми, аз успях да прекарам много време с майка ми и сестра ми. Разбира се, позитивите и негативите не се сравняват, но позитиви има във всичко. Бог такива хора избира да си вземе“, каза той.

Баща и син се видели за последно през зимата

„За последно се видяхме през зимата. Той падна на 9 май, а се чухме с него предишния ден. Знаех, че са на Банско. Знаех, че ще карат, чудех се дори как пък карат през май месец.
Аз не сънувам, но почнах да сънувам, почнах да сънувам него. Като се взимат решения – било то за семейството или за работа, преди бих му звъннал, тъй като искам да знам какво мисли той.

Но сега вече като се почудя какво би направил той, веднага ми идва. В дъщеря ни има нещо от майката на Валентина, а в сина ни ще има нещо от баща ми“, категоричен е Александър.

„Баща ми беше такъв човек, който от старост нямаше да си отиде. Дали в планината… Той има една история – ходи да се гмурка, свърши му кислорода и излезе три минути, след като му свърши кислорода.

Излезе след това и супер се изкефи как му свършил кислорода и той е успял. Така, че – да, той си отиде на 60 години, но той щеше да си отиде от нещо такова. Той живееше на ръба, поемаше ги тези рискове.
Но по негово усмотрение той не поемаше прекалено големи рискове. Сега вече можем да кажем, че всъщност последният риск, който е поел, е доста голям“, заключава синът на Владимир Каролев, пише standartnews.com.

Коментари чрез Facebook

коментара

Оставете отговор

Вашият e-mail няма да се показва.