Хороскоп за 21 декември, вторник – от Везни до Риби Преглеждания: 966

0
Хороскоп, публикуван във вестник „Марица“

ВЕЗНИ

Днес е добър ден за намиране на нови съмишленици. Разбирате се добре с хора, които споделят вашите интереси. Ще можете бързо да се споразумеете за съвместни действия. Следобед е възможно да откриете нов източник на приходи чрез сполучлива сделка.

СКОРПИОН

Денят ви ще бъде наситен със срещи и разговори. Ще получите добри съвети, които ще ви помогнат да решите дадени казуси. Пред вас ще се отворят нови възможности. Опитайте се да не изпуснете нито една от тях. Отношенията с любимия човек ще са хармонични и няма причини за разногласия и спорове.

СТРЕЛЕЦ

Днес е добре да заложите на добре познатото и да забравите за всякакви екперименти. Не бързайте. Търпението ще ви даде възможност да излезете от неприятна ситуация, по възможно най-добрия начин. Възможно е да изникне спор, който да прерастне в дълготраен конфликт.

КОЗИРОГ

Началото на деня ще е доста емоционално напрегнато. Възможно е да се тревожите за неща, над които не може да повлияете. Всичко това ще ви изнерви и е възможно да провокирате конфликт, който ще се отрази негативно, както в работата, така и у дома. Усомотението ще ви помогне да се успокоите.

ВОДОЛЕЙ

Въпреки, че денят ще носи много отговорности и притеснения, той не може да бъде наречен нито стресиращ, нито неуспешен. Ще се справите и с най-сложните проблеми бързо и успешно. Възможни са срещи със стари познати, изпълнени с вълнуващи теми на разговор.

РИБИ

Благоприятен ден, подходящ за започване на нещо ново. Ще се справяте отлично там, където се изисква въображение и изобретателност. Възможни са неочаквани източници на приходи. Някои Раци ще могат да сключат добри сделки. Бъдете разумни с парите си и не харчете значителни суми за забавление. 

Оценете този post

Хороскоп за първите 6 зодии може да видите тук.

 

 

 

Коментари чрез Facebook

коментара

Оставете отговор

Вашият e-mail няма да се показва.