Златимир Йочев аут от bTV Преглеждания: 2884

Не е ползвал отпуск откакто е започнал работа в медията
0
Оценете този post

Не е ползвал отпуск откакто е започнал работа в медията

Оказва се, че остават броени дни на Златимир Йочев в ефира на bTV.

Тук е момента да успокоим почитателите му. Златимир Йочев не си е намерил нова работа нито пък е бил уволнен изненадващо от bTV. Истината е, че причината за отсъствието му ще е почивка.

Златимир Йочев стяга багажа и ще замине заедно със семейството си за Египет. Откакто работи в тази медия, той не е ползвал никакъв отпуск.
Съпругата му Марина Цекова ще го придружи на екзотичната почивка. Припомняме, че нея гледаме всеки уикенд в сутрешния блок на конкурентната Нова тв.

Златимир Йочев
Не е ползвал отпуск откакто е започнал работа в медията

Златимир Йочев е от групата на заклетите пътешественици и е обиколил редица страни по цялото земно кълбо.
Двамата с половинката му са резервирали луксозен хотел в Египет. Те обаче искат да съчетаят плажуването си с посещения на пирамидите и Кайро.

Златимир Йочев е на „ти“ с арабския свят, тъй като детството му е преминало в Либия. Родителите му, са работили в Триполи и той е отраснал там. Майка му е работила като медицинска сестра, а баща му като счетоводител.

За съжаление Златимир Йочев губи баща си в резултат на нелепа катастрофа, случила се в арабската държава.

Припомняме, че той и съпругата му бяха за кратко колеги в bTV – той водеше сутрешния блок, а тя четеше новините. Само месец по-късно двамата се превърнаха в конкуренти, тъй като работят в различни медии.

Мълвата носи, че Марина Цекова ревнува половинката си от екранната му партньорка Биляна Гавазова, при все, че тя също е омъжена и има дете.
Причина за това е, че до неотдавна двамата със Златимир били неразделни дори и в извънработно време.

Те не само пиели заедно кафето си, а и тренирали в една и съща фитнес зала. Отскоро обаче Йочев е сменил фитнеса, за да избегне нови проблеми със съпругата си, пише hotarena.net, позовавайки се на retro.bg.

Коментари чрез Facebook

коментара

Оставете отговор

Вашият e-mail няма да се показва.