Елизабет Втора предупреди Кейт и Уилям, че…

Тя е сериозно притеснена за живота им
0
Оценете този post

Тя е сериозно притеснена за живота им

Британската кралица Елизабет Втора отправи предупреждение към Кейт и Уилям.

Предупреждението, отправено от кралицата е свързано с честото им летене с хеликоптер.

В този ред на мисли, Елизабет Втора апелира към Кейт и Уилям да спрат да използват хеликоптери, пише Daily Mirror.
Тя настоява внукът й, съпругата му и техните наследници да се откажат от този вид въздушен транспорт. Молбата й е от съображения за тяхната сигурност и безопасност.

Елизабет Втора
Тя е сериозно притеснена за живота им

Елизабет Втора е сериозно притеснено, че семейството на Кейт и Уилям може да претърпи сериозен инцидент, който да отнеме живота им.
Експерти разкриват, че преди това неписано правило е налагало забрана на високопоставените членове на кралската фамилия да летят с хеликоптер. Протоколът обаче бил облекчен заради увеличаващия се брой на семейството на Уилям.

Запознати издават, че Кейт, Уилям и тримата им наследници – принцовете Джордж и Луи, както и принцеса Шарлот, често летят между Лондон и Норфолк.
През настоящата година обаче само в рамките на месец е имало два инцидента с хеликоптери, собственост на кралската фамилия.

Отначало била установена неизправност на кралския Sikorsky S-76. След това пък един от планираните маршрути бил отменен заради лошо време.

Припомняме, че принц Уилям направи опит да спаси с хеликоптер давещ се тийнейджър. Инцидентът се разиграл на езеро в близост до Лондон, в парк Лий Вали. Това се случи през месец май 2017 година, пише blitz.bg.

Коментари чрез Facebook

коментара

Оставете отговор

Вашият e-mail няма да се показва.