Виктория Петрова взе крути мерки (ФОТО) Преглеждания: 55573

0
2.6/5 - (5 votes)

Отнася се изключително сериозно към съществуващата опасност

Любимата на мнозина журналистка от Би Ти Ви – Виктория Петрова, взе крути мерки.

Тя сведе до минимум вероятността да попадне под ударите на коварния коронавирус.

Папараците на „България Днес“, са изловили Виктория Петрова да носи постоянно предпазна маска, докато се разхожда из софийските улици.
Очевидно водещата на „Би Ти Ви Новините“ прави всичко по силите си, за да не я „разпознае“ коронавирусът.

Виктория Петрова
Отнася се изключително сериозно към съществуващата опасност

От разпространения фотос се вижда, че красивата журналистка Виктория Петрова е заложила на елегантна чанта, съчетана с палто, което да я топли в студените зимни дни, пише bgdnes.bg.

Припомняме, че неотдавна двамата с екранния й партньор Юксел Кадриев гостуваха на Светослав Иванов в предаването „120 минути“.
Двамата споделиха, че се стараят преди всичко да не забравят да погледнат от човешкия ъгъл на трагедиите, които съобщават, за да не губят връзка с реалността. Въпреки всички трудности, които изпълват професията им и двамата са категорични, че не съжаляват, че са я избрали.

„На първо място много ми харесва това, което правя. Работата ми доставя огромно удоволствие и много често с нашата работа ние помагаме на хората и това дава смисъл на всичко“, отбелязва Кадриев. Виктория Петрова пък вярва, че „има нещо в ДНК-то“.

Интересен факт е, че и двамата като малки мечтаели да станат космонавти. Виктория Петрова обаче признава, че казвала така, защото в училище било модерно. В действителност тя искала да стане зъболекар, но мечтата й била разбита на пух и прах при първото й посещение в стоматологичен кабинет, пише plovdiv24.bg.

Коментари чрез Facebook

коментара

Оставете отговор

Вашият e-mail няма да се показва.