Животът на Емануела претърпя нов обрат (ФОТО)

0

За пореден път успя да изуми всички

Животът на фолк дивата Емануела претърпя нов обрат.

Запознати издават, че тя се е събрала за пореден път с изгората си Мартин Николов, по-известен като Елвиса.

Двамата били забелязани на купон заедно в хитова дискотека в Студентски град. Компания им правели още две приятелски семейства.

Емануела
За пореден път успя да изуми всички

Няколко часа след полунощ компанията се настанила на едно от вип сепаретата в клуба. Част от почитателите на Емануела останали много изумени, че тя отново е в компанията на Елвиса.
Припомняме, че изпълнителката обяви последната им раздяла, заявявайки, че Мартин й е изневерил. Тя подчерта, че в сърцето й винаги е имало място само за един мъж, но… това не е той.

В същото време статусите й в социалните мрежи показват, че Емануела е била силно огорчена от факта, че Елвиса е прегръщал друга жена. И всичко това на фона на твърденията й, че не е обидена от случващото се.

Емануела

Изглежда към днешна дата всичко това може да бъде отнесено в графа „простено“, съдейки по начина, по който се забавлявали. Певицата разбира се не пропуснала да се изяви и на микрофона.

Същата вечер участие имала нейната колежка Ария, която веднага се отправила към сепарето, виждайки компанията на Емануела. Последвали няколко поздрава, след което й предала щафетата за няколко парчета, пише show.blitz.bg.

Оставете отговор

Вашият e-mail няма да се показва.