Български пожарникар остави Холивуд без думи Преглеждания: 1036

Георги в действие
0
Оценете този post

Гарнър публикувала в профила си видео с него

Български пожарникар остави меката на киното – Холивуд без думи.

Актрисата Дженифър Гарнър – бившата съпруга на Бен Афлек, го показа на Холивуд. Тя сподели с близо осемте си милиона последователи уменията на Георги.

Както сами се досещате, Холивуд бил оставен без думи.
Гарнър публикувала в профила си видео с родния пожарникар, който изкачвал висока сграда със стълба само в рамките на няколко секунди. Показаното предизвика истински фурор отвъд Океана.

Холивуд
Георги в действие

Споделяйки кадрите, Дженифър Гарнър не крие изумлението си как е възможно човек са се движи толкова бързо и в същото време акробатично по сградата.
Видеото е натрупало огромен брой гледания и харесвания.

Официално упражнението се води тренировка по изкачване с щурмова стълба. То е една от дисциплините в пожароприложния спорт.
Георги Георгиев е родом от Пловдив, но към днешна дата служи в Районна пожарна служба – Казанлък. Отличията му са безчет. Той е на 27 години, но от дете мечтае да е пожарникар.

Холивуд
Мечтата му от малък била да стане пожарникар

Преди три години успява да постави републикански рекорд от 14,47 сек. в дисциплината „изкачване с щурмова стълба“.
Освен това е носител на бронзов медал от световно състезание в Русия през 2019 година. Тогава отборът на дирекцията завоювал третото място на почетната стълбица в дисциплината пожарна щафета 4 по 100 метра.

Видеата, които самият бг пожарникар споделя в социалните мрежи се радват на небивал интерес. Общият брой на гледанията надхвърля 100 милиона. По всяка вероятност именно по този начин и холивудската актриса е попаднала на българина и е решила да сподели уменията му, които се срещат изключително рядко.

Георги Георгиев споделя, че целта, с която е качил клипа е била популяризиране на спорта. Той обаче не предполагал, че ще представлява такъв интерес, пише bgdnes.bg.

Коментари чрез Facebook

коментара

Оставете отговор

Вашият e-mail няма да се показва.