Владо Карамазов категоричен: Във Филипините ваксините са лукс! (Още разкрития) Преглеждания: 511

Владо Карамазов разкри, че ваксините против Ковид-19 се считат за лукс сн. Инстаграм
0
Оценете този post

Владо Карамазов е „за“ ваксините против Ковид-19

Лятото професионалните ангажименти отведоха Владо Карамазов във Филипините. По всичко личи, че актьорът е останал изненадан от отношението на хората там по отношение на ваксините против Ковид-19.

„През лятото и аз си имах лична асистентка като големите звезди. Вееше ми с някакви неща в жегите, подаваше ми сандвич, мажеше ме със слънцезащитен крем, проучваше някакви неща, пееше ми, носеше ми дрехите, даваше ми дрехите за пране и още много неща. Много весела и готина.

Целият екип беше ваксиниран срещу Ковид. Тя не. Във Филипините е лукс да бъдеш ваксиниран. Разказах и какво е в България. Как никой не иска да се ваксинира и има ваксини бол. Не можеше да повярва.

И понеже беше постоянно около мен, шефовете на продукцията издействаха ваксина за нея. Тя беше на седмото небе. Пътува до град на 5 часа от лагера ни. Цял ден звъня на роднини и приятели, за да се похвали. За нея това беше събитие и голямо спокойствие. Нищо повече няма да кажа“, споделя Карамазов в официалния си профил в социалната мрежа Инстагра, пише ladyzone.bg.

Владо Карамазов разкри, че ваксините против Ковид-19 се считат за лукс сн. Инстаграм
Владо Карамазов разкри, че ваксините против Ковид-19 се считат за лукс сн. Инстаграм

Под поста му се вижда и разделението на българското население по отношение на ваксините против коронавируса. Докато част от коментарите поздравяват актьора, че е решил да сподели тази история, други го обвиняват, че прави реклама на ваксините.

Коментари чрез Facebook

коментара

Оставете отговор

Вашият e-mail няма да се показва.