Разнообразието от спортове в настоящите букмейкъри е толкова голямо, че практически няма ограничения в избора на един или друг вид. Това дава свободата на всеки играч да прави онлайн спортни залози както на най-разпространените, така и на непопулярните спортове. Кои от тях са най-желани в тези среди и защо, какъв друг избор имате и кои са изпитаните вече печеливши стратегии?Онлайн Спортни Залози

Кои са най-предпочитаните онлайн спортни залози?

Футболът е сред спортовете, който се радва на голям интерес от страна на играчите. Това се дължи на огромната му популярност по медиите и разнообразието от лиги, първенства и шампионати. Големият брой на футболните отбори, всеки от които със своите многобройни верни фенове, постоянно се съревновават един срещу друг, а това е едно зрелище за почитателите на футбола.Баскетболът и волейболът също се радват на огромна популярност при спортните залози не само в България, но и в целия свят. Те са отборни игри, а букмейкърите постоянно увеличават възможностите за различни залагания, което наред с високите коефициенти, дава големи възможности за избор и генериране на печалби.

Какво е предлаганото от букмейкърите разнообразие от възможности?

Както беше споменато в уводната част, многообразието е огромно и всеки би могъл да избира според нуждите и предпочитанията си. Освен описаните най-популярни у нас спортове, българските букмейкъри днес още предлагат възможности за спортни залози на:
  • тенис — брой геймове, сетове с хендикап, точен резултат за първи сет или за целия мач и т.н;
  • тенис на маса — точен резултат, победител, хендикап, четен или нечетен краен резултат и др.;
  • волейбол — играе се за победител в първи или втори сет, за мача, хендикап, за брой точки и т.н;
  • хокей на лед — за брой голове, под или над даден резултат, хендикап и много други;
  • бойни спортове — кой от двамата ще победи в двубоя.

Как се правят онлайн спортни залози?

След избора на желания спорт в сайта на букмейкъра е нужно посочването на лига, първенство или турнир. Появяват се срещите, коефициентите за всяка от тях и отделните видове опции за спортни залози в рамките на направената селекция.Предварително е необходима направата на безплатна регистрация в системата на букмейкъра и верификация на акаунта, доказваща, че играчът е навършил пълнолетие. Накрая се прави депозит на желаната сума, с която може да се извършват и спортни залози.

Има ли доказано печеливши стратегии?

Много играчи от цял свят търсят златната печеливша формула, която да им гарантира постоянни печалби и успехи, но такава все още липсва. Играта без стратегия също не е най-добрия избор, тъй като съотношението загуби/печалби ще е 2 към 1 и рано или късно това води до фалит. За да не се стигне до там, играчът има две опции: да използва вече утвърдените стратегии или на база проба грешка да разработи собствена. Последният вариант е доста труден и изисква вложението на първоначален капитал.Утвърдените печеливши системи не гарантират винаги успехи, но могат да обърнат съотношението печалби/загуби в полза на потребителя. Най-добрата стратегия за спортни залози с два възможни изхода е при избора на подобен спорт, като футбола, където се играе за победа на единия отбор в един букмейкър. В друг оператор се намира същият пазар, но направената селекция е за противниковия отбор. Така без значение кой от двата отбора ще победи, играчът също получава печалба.Мартингейл е друга популярна печеливша стратегия, при която се извършва т.нар. догонване, където след всяка загуба заложената сума се удвоява до достигане на печалба, компенсираща всички задни загуби. За да стане възможно това, спортните залози не бива да са на срещи с коефициенти по-ниски от 2,00. Напредналите играчи също съветват начинаещите, да използват суми, които могат да си позволят да загубят, да не се поддават на емоциите и да не консумират алкохол по време на игра.