Хороскоп за 20 декември, понеделник – от Везни до Риби Преглеждания: 623

0
Оценете този post

Хороскоп, публикуван във вестник „Марица“

ВЕЗНИ

Денят ще изведе на преден план проблемни ситуации, които по някакъв начин трябва да бъдат решени. Важно е да не бързате и да не сте припрени. Ще ви отнеме време, за да разберете как е най-добре да постъпите, за да намерите точния път към целта. Можете да потърсите помощ или съвет. Вероятно ще получите каквото ви трябва.

СКОРПИОН

Денят ще бъде интересен, динамичен и наситен със събития. Звездите ще подкрепят тези, които са готови да поемат риск и не се страхуват да експериментират. Ще има много интересни разговори и приятни срещи. Денят е подходящ за съставяне на планове. Няма значение дали са за работа, хоби или лични отношения.

СТРЕЛЕЦ

Денят ще е по-спокоен и ленив от обикновено. Работата ще е предимно рутинна и това ще ви позволи да отделите време за срещи с приятели. На някои от вас ще се наложи да пътуват, но на близки разстояния. Романтична среща няма да ви разочарова и със сигурност ще ви донесе приятни емоции.

КОЗИРОГ

Началото на деня ще бъде спокойно, идеално за почивка и възстановяване. Можете да правите някои прости и познати неща. Те няма да ви уморят и ще останете много доволни от резултата на труда си. Информация, получена днес, ще ви застрахова от гафове в бъдеще.

ВОДОЛЕЙ

Денят ще бъде посветен на полезни занимания. Ще получите отговори на въпроси, за които неведнъж сте говорили с близките си. Може да обсъждате текущи проблеми или да говорите за неща, които са предизвиквали много разногласия. Този път ще бъде възможно да се постигне компромис.

РИБИ

Ден за нови планове и оригинални идеи. Ще бъдете креативни по всички въпроси, ще измисляте нещо ново за ситуации, в които другите са предпочели да действат с доказани методи. Хората около вас няма да ви подкрепят веднага, а това по-скоро ще ви забавлява. Подарък ще ви изненада.

Хороскоп за първите 6 зодии може да видите тук.

 

 

Коментари чрез Facebook

коментара

Оставете отговор

Вашият e-mail няма да се показва.