Хороскоп за 20 декември, понеделник – от Овен до Дева Преглеждания: 777

0
Оценете този post
Хороскоп, публикуван във в. „Марица“

ОВЕН

Ако денят се познава от сутринта, то днешният ден ще започне доста динамично и напрегнато. Всякакви дребни инциденти и незначителни събития могат да повлияят на настроението ви. Ако запазите самообладание и хладнокръвие, ще успеете да се справите. Слава Богу, следобедът ще бъде по-приятен. Вечерта е подходяща за романтична среща или за приятелска сбирка.

ТЕЛЕЦ

Началото на деня ще бъде предизвикателство, особено за тези с мащабните планове. Няма да е лесно да осъществите дори и малка част от намеренията си. Постоянно някой ще се меси в делата ви неподходящо, ще ви разсейват и объркват. Следобедът ще бъде креативен, с възникващи добри идеи. А вечерта отдайте на релакс.

БЛИЗНАЦИ

Възникването на някои дребни проблеми няма да развали деня като цяло. Не са изключени досадни недоразумения и разногласия с близките. Няма за какво да се притеснявате – всичко ще се скоро ще се подреди, а проблемите ще бъдат решени. Трябва да внимавате с парите. Има риск да похарчите твърде много за дреболии.

РАК

Добър ден да научите нещо ново, да събирате и анализирате информация, да общувате с хора, чийто опит може да ви бъде полезен. Бързо запомняте и учите всичко. Струва си да говорите за вашите притеснения и тревоги с близките си. Ще получите съвет, подкрепа и помощ. Вероятни са дребни домашни проблеми.

ЛЪВ

Денят ще мине добре, но не бива да очаквате нищо по-особено от него. Едва ли ще имате главозамайващи победи или ще разрешите грандиозен проблем. Но ще имате успехи в дребните неща, приятни изненади и срещи, които ще ви донесат много радост. Хубаво би било да я споделите с близките си.

ДЕВА

Днес сутринта ще сте много раздразнителни. Ще се ядосвате за дребни неща, ще се дразните и ще спорите. Но това време е идеално да правите важните неща сами и да решавате някои сериозни проблеми. Следобедът ще донесе добри новини. Ще бъде приятно време за общуване.

Хороскоп за останалите 6 зодии може да видите тук.

 

 

Коментари чрез Facebook

коментара

Оставете отговор

Вашият e-mail няма да се показва.