Алекс Сърчаджиева иска да е председател на Народното събрание (Влиза ли в политиката?) Преглеждания: 2345

Алекс Сърчаджиева иска да стане председател на Народното събрание сн. Инстаграм
0
3/5 - (1 vote)

Алекс Сърчаджиева сподели какви са бъдещите й планове за кариерно развитие в политиката

Алекс Сърчаджиева сподели какви са бъдещите й планове за кариерно развитие в политиката. В „Тази събота и неделя“ по Би Ти Ви актрисата и нейната колежка Деси Бакърджиева обсъдиха някои от най-любопитните теми от света на шоубизнеса по света и в България с Петя Дикова.

Особено внимание привлече новият министър на културата Атанас Атанасов, който е едва на 29 години. Младият мъж стана известен преди няколко години, след като по собствена инициатива възстанови читалището в родното си село. Изборът му за министър и то в една катастрофална година за изкуството, предизвика смесени реакции заради възрастта му.

„Димчо Дебелянов на 29 години е дал живота си за тази държава“, напомни Алекс Сърчаджиева. „Левски, Ботев, Списаревски също са тръгнали с идеята да пожертват живота си за България въпреки младостта си.

Искали са да върви напред и да е свободна. Едно време майка ми ме влачеше по митинги и аз я питах защо, а тя отговаряше, за да живееш някога ти по-добре“. Според нея на Атанас Атанасов ще му е много трудно и всяко негово действие ще се следи под лупа.

„Те са млади хора, но това не означава, че няма да имат успех в работата си“, сподели мнението си по темата и Деси Бакърджиева. „Нека да се опитаме да ги подкрепим. Нека да се опитаме да им имаме доверие, независими, че тепърва ще се доказват“.

Разговорът за политика провокира актрисата Алекс Сърчаджиева да сподели какви са бъдещите й планове за кариерно развитие в политиката.

„Онзи ден, като се прибирах от Скопие, докато пътувах си казах, че трябва да стана председател на Народното събрание“, пошегува се Сърчаджиева. „Няма да има по-добър водещ от мен. Ще им правя игри, много ще съм добра“, допълни тя. Припомняме, че само преди няколко дни Алекс се върна от Скопие, където представи своя спектакъл пред публика.

Алекс Сърчаджиева иска да стане председател на Народното събрание сн. Инстаграм
Алекс Сърчаджиева иска да стане председател на Народното събрание сн. Инстаграм

Сърчаджиева и Бакърджиева се обединиха около мнението, че народните представители трябва да влизат в парламента със зелен сертификат, каквато е практиката и в ЕС, предават от ladyzone.bg.

Коментари чрез Facebook

коментара

Оставете отговор

Вашият e-mail няма да се показва.