Синът на Стефан Данаилов категоричен: Няма да се връщам в България! Преглеждания: 5019

Синът на Стефан Данаилов няма да се връща в България сн. hotarena.net
0
3/5 - (1 vote)

Синът на Стефан Данаилов Влади не успява да спази обещанието, което дава на баща си

Синът на Стефан Данаилов не успява да спази обещанието, което дава на баща си. В момента той е в България за празниците заедно със съпругата си Виктория, а след тях се връща отново в САЩ.

Влади споделя, че харесва паметника, който Вежди Рашидов прави на баща му. „Харесвам паметника, който прави и в момента Вежди Рашидов. Стефан Данаилов беше велик артист и човек и го заслужава. Аз и затова съм тук“, споделя Владимир.

Той обаче разкрива, че не е успял да спази обещанието, което е дал на баща си. „Обещах на баща ми, че ще съм първи по успех, но не успях. Сега съм втори. Но пък много се старая. Избрах си вътрешна медицина, както вече споменах пред вас, ще ставам нефролог – занимавам се с бъбречни заболявания“, казва Влади, пише „България днес“.

Той е категоричен, че след като завърши образованието си няма да се връща в България. „На този етап не виждам как ще се случи да се върна. Дължа може би повече от 300 000 долара за обучението си. Нормално е в Щатите да имаш кредит за образование, а след това, като започнеш работа, да го изплащаш.

Ако се прибера тук в България и работя като лекар, няма как да върна парите по заема. Иначе докато учиш медицина, нямаш време в Щатите и да работиш, това паралелно не се случва“, казва синът на Стефан Данаилов.

Влади не се плаши от коронавиуса, тъй като има три ваксини. „Човек трябва да полага усилия да се предпази, но е Божа работа дали ще се зарази и как ще му се отрази“, смята Влади Данаилов. За себе си той е избрал да се ваксинира с ваксината на „Пфайзер“, нещо, което било задължително за всички доктори в отделенията, в които стажувал.

Синът на Стефан Данаилов няма да се връща в България сн. hotarena.net
Синът на Стефан Данаилов няма да се връща в България сн. hotarena.net

„Малко ме боля ръката след ваксинацията, но нищо не съм пил, не съм имал температура. С майка ми винаги сме се лекували без антибиотици, с природни средства. Тя го изкара, както и Николай, мъжът й, като сега и двамата имат доста антитела“, казва Влади, предават от hotarena.net.

Коментари чрез Facebook

коментара

Оставете отговор

Вашият e-mail няма да се показва.