Брад Пит празнува 58-и РД със скромно парти (Актьорът си пожела позитивна година) Преглеждания: 4564

0
Оценете този post

Носителят на Оскар се надява през следващата година да реши всичките си проблеми

На 18 декември Брад Пит навършва 58 г. Холивудският плейбой посреща личния си празник не с шумно парти, а със скромен купон, казаха негово близки за изданието People.

Изминалата година, в края на която звездния актьор има рожден ден за него бе доста напрегната. Актьорът се чувства изтощен заради многото работа, с която бе натоварен. А освен това проблемите му с Анджелина Джоли относно попечителството над децата и пандемията допълнително му дадоха повод да преосмисли живота си до тук.

Актьорът днес навършва 58

Хора от близкото му обкръжение твърдят, че Брад се опитва да поддържа позитивни мисли и смята, че през новата година по-хубавото му предстои.

Неговата най-голяма мечта е проблемите с опеката над наследниците му най-сетне да се разреши и казва: „Ситуацията с децата е много трудна, но те са най-важни за мен. Защото те страдат и се тревожа за тях”

За негово щастие актьорът е заобиколен от верни хора, на които наистина може да разчита. Има такива, които истински го обичат и той се чувства обичан.

Това помага на Брад Пит да приеме с чувство за хумор факта, че остарява. При  връчването на наградата Maltin Modern Master Award той каза: „В нощи като тази се чувствам стар. Не издържам вече на снимки посред нощ. С радост ще ги отстъпя на каскадьор. Но има и такива нощи, в които гледам назад и се чувствам истински щастлив”, предават от graziamagazine.ru.

Коментари чрез Facebook

коментара

Оставете отговор

Вашият e-mail няма да се показва.