Ким Кардашиян е бясна на Кание Уест (С какво я разгневи?)

Ким Кардашиян е бясна на Кание Уест и забърза процедурата по развода сн. Инстаграм
0

Ким Кардашиян бърза да се разведе с Кание Уест

Ким Кардашиян е бясна на Кание Уест. Тя е предприела драстични мерки след една от последните изяви на рапъра. Риалити звездата възнамерява да „забърза“ развода с Кание.

Съобщава се, че 41-годишната Кардашиян е била бясна след поредните публични лудории на Уест. По време на представянето си на благотворителен концерт в Лос Анджелис, артистът умолява съпругата си да се върне. Докато рапира, той призовава Ким да „тича при него“ възможно най-скоро.

Няколко часа по-късно Кардашиян подава документи в съда с молба за предсрочно приключване на бракоразводната процедура. В изявлението си тя иска от съдията да разгледа отделно въпросите за попечителство над деца и разделяне на имуществото, тъй като това ще проточи развода за още няколко месеца.

Звездата иска да се отърве от фамилията Уест в паспорта си възможно най-скоро, за да стане легално свободна. „Ким е бясна. Тя помоли Кание да не говори за тях публично, но той продължава да го прави“, казва източникът в ексклузивно интервю за вестник „The Sun“.

Той добавя, че публичните лудории на Кание са довели до намерението на Ким да се разведе незабавно. „Той мисли, че тя му принадлежи. Ким няма да понесе повече това. Разделиха се и няма връщане назад. Сега тя е много по-щастлива“, продължава разказа си източникът.

Ким Кардашиян е бясна на Кание Уест и забърза процедурата по развода сн. Инстаграм
Ким Кардашиян е бясна на Кание Уест и забърза процедурата по развода сн. Инстаграм

Той също така отбеляза, че решението на Кардашиян няма нищо общо с романа й с американския комик Пийт Дейвидсън. „Това няма нищо общо с Пийт, това е свързано с поведението на Кание и нейното желание да прекъсне връзката с него“, обяснява още източникът пред изданието, предават от tialoto.bg.

Оставете отговор

Вашият e-mail няма да се показва.