Малката щерка на Фатик се захвана с… Преглеждания: 1127

Призна, че живее с приятеля си от началото на връзката им
0
Оценете този post

Призна, че живее с приятеля си от началото на връзката им

Малката щерка на покойния бос Филип Найденов, по-известен като Фатик – Адриана Тюркмен се захвана с брокерство.

Тя продава 20 имота, които са изключително луксозни. Щерката на Фатик е брокер на недвижими имоти. От три години тя работи за голяма столична агенция.

Фатик
Призна, че живее с приятеля си от началото на връзката им

Прави впечатление, че на някои от най-хубавите и луксозни имоти не са обявени цени. Те биват предоставени при изрично запитване.
Най-скъпата оферта е 1.3 милиона евро. Тази цена е обявена за огромен апартамент с покривна тераса-двор. Имотът се намира в столичния квартал „Иван Вазов“ до Южния парк.

Другият скъп мезонет е с цена от 994 хиляди евро и е разположен в Студентски град.
Прави впечатление, че наследницата на Фатик се справя отлично като брокер. Тя често пъти използва профилите си във Фейсбук, за да предлага луксозните жилища за продажба, пише „Телеграф“.

От там припомнят, че дъщерята на Фатик е завършила маркетинг в Нов български университет. Преди това Адриана е изучавала международни отношения и политика в престижния „Cattolico del sacro cuore“ в Милано.

Неотдавна красавицата призна, че живее с гаджето си и допълни, че е така съвсем от началото на връзката им.
Чаровната Адриана отговори на последователите си в мрежата така: „Заедно живеем горе-долу от началото на връзката ни. По повече неща си приличаме, отколкото се различаваме, много се разбираме“, пише show.blitz.bg.

Коментари чрез Facebook

коментара

Оставете отговор

Вашият e-mail няма да се показва.