Куриоз! Чанинг Тейтъм ревнува Сандра Бълок от Брад Пит (Всичко за любовния триъгълник) Преглеждания: 3682

0
Оценете този post

Брад Пит спасява Сандра Бълок, а Чанинг Тейтъм ревнува лудо

Чанинг Тейтъм ревнува Сандра Бълок от Брад Пит. А актрисата хлътва повече по русия си колега, отколкото по чаровника от „Стрийптизьори“. Действието се развива в новия филм на звездата, в който съпругът на Анджелина се изявява за кратко. Но достатъчно ярко блести на екран.

Брад е видян да развява коси, да носи руса брада, да бие лошите, да взривява коли и да разбива стълбове и палатки. Накрая спасява хубавата Сандра от леговището на лошите и се превръща в герой.

Въпреки че има епизодично участие, той дори успява да разпали ревност у Чанинг Тейтъм. Сюжетът на филма се върти около писателката на любовни романи Лорета Сейдж, която е отвлечена от зъл милиардер – Даниел Радклиф, за да му разкрие тайната на тайнствен остров със съкровища, който описва в последния си роман. Чанинг Тейтъм пък играе моделът за нейните корици. И когато научава, че е отвлечена се втурва да я спасява от злия гений. И да й доказва, че не е просто красиво лице и тяло. Но да се измами хубавата Лорета се оказва доста трудна задача, пише „Дейли мейл“.

В крайна сметка, за да спаси и двамата се намесва Брад Пит, който е много щастлив да вземе участие в лентата. Актьорът играе войник, който има остър език и солено чувство за хумор. Но спасява откачената двойка от престъпниците.

Трейлърът вече предизвика повече шум от всички филмови проекти, а актьорите определено се забавляват да пародират образите във филма. Самият Тейтъм признава, че Брад му е откраднал цялото внимание. „Той просто се появи за няколко минути и накара всички да млъкнат. Бяхме като заковани“, добавя още той.

Брад Пит спасява Сандра Бълок от злодеи сн. Парамаунт
Брад Пит спасява Сандра Бълок от злодеи сн. Парамаунт

Що се отнася до Брад и Сандра, извън екран двамата са добри приятели. Актрисата споделя, че с удоволствие би си партнирала с него в нов филм. Но за романтика помежду им и дума не може да става. Освен ако не е на екран.

Коментари чрез Facebook

коментара

Оставете отговор

Вашият e-mail няма да се показва.