Бритни Спиърс окончателно слиза от сцената (Вижте повече)

Бритни Спиърс се отказа от музикалната си кариера сн. Инстаграм
0

Бритни Спиърс се отказа от музикалната си кариера

Бритни Спиърс се отказа от музикалната си кариера. В началото на този месец, на 2 декември, певицата отпразнува 40-тия си рожден ден и реши, че спира да пее. Последното турне на Бритни беше преди три години и по всичко личи, че е било последното в нейната кариера.

Това съобщи самата певицата с акаунта си в социалната мрежа Инстаграм. Бритни Спиърс призна, че „мрази“ натоварения си график за турнета, пише tialoto.bg. „Вече не се представям на огромни арени с моята шоу програма, но честно казано, много е трудно да живееш постоянно на път“, написа изпълнителката.

„Първите ми три години на турнета бяха страхотни, но след всички тези безкрайни турнета и неистовото темпо, в което живях, не мисля, че някога ще искам да го направя отново! Мразех го“, призна още Бритни.

От 1999-та до 2018-та година певицата направи 10 турнета. Бритни имаше и представления в казино в Лас Вегас, които се превърнаха в най-успешните в историята на кариерата й. За 4 години Спиърс спечели 137, 7 милиона долара.

През ноември миналата година адвокатът на певицата Самюел Д. Ингам III заяви в съда, че тя спира да пее, докато е под попечителството на баща си и родителят й контролира нейния бизнес. Бащата на Бритни вече е отстранен от попечителството над нея, но по всичко личи, че тя не иска да се върне на сцената.

Бритни Спиърс се отказа от музикалната си кариера сн. Инстаграм
Бритни Спиърс се отказа от музикалната си кариера сн. Инстаграм

Спиърс не пропусна отново да нападне баща си в социалната мрежа Инстаграм. „Срам ме е от щата Калифорния. Позволявах на баща ми да ме кара да работя през всичките тези години, но не съм видяла нито цент. Срамувам се от семейството си и ми е тъжно за тях, защото сега осъзнах стойността си. И те ме загубиха завинаги“, написа още Бритни в социалната мрежа.

Оставете отговор

Вашият e-mail няма да се показва.