Това се налага заради Новогодишната програма

В петък (17 декември) ще бъде излъчен последният епизод на хитовия турски сериал „Опасно изкушение“, след което Би Ти Ви спира излъчването му. Тук е мястото да подчертаем, че излъчването на „Опасно изкушение“ ще бъде прекратено временно. Става въпрос за периода от 20 декември (понеделник) до 3 януари (вкл.) 2022 г. Още на 4 януари, Би Ти Ви ще поднови излъчването му. [caption id="attachment_688638" align="alignnone" width="300"]Би Ти Ви Това се налага заради Новогодишната програма[/caption] Спирането на излъчването на хитовия сериал се налага заради Новогодишната програма на Би Ти Ви. Ето как ще се развият събитията в новите серии на „Опасно изкушение“. Йълдъз успява да постигне целта си да унищожи връзката на Зехра и Кемал. Тя се договаря с бившия си възлюбен да се видят в хотел. Йълдъз нарежда на Емир да следи кой влиза и да я информира на мига. Кемал пристига в хотела, а Ендер звъни на Халит, за да го информира, че зет му се среща с Йълдъз. Тя му казва към кой хотел да се ориентира. Ендер заявява на Халит, че ако не се интересува с кого се среща съпругата му, няма смисъл да идва. Емир се запътва към таксито, за да види наистина ли в него са Ендер и Джанер. Той оглежда внимателно ситуацията, криейки се. Междувременно Ендер се обажда и на Зехра, за да я попита знае ли къде се намира съпругът й в момента. Тя привиква и Зехра в хотела, към който насочи и Халит.

Йълдъз се разправя с Кемал в хотелската стая

Йълдъз се разправя с Кемал в хотелската стая. Тя му заявява, че не знае какво прави. Пита го защо й е погодил номера с треньора. Кемал признава, че е направил всичко това, защото я обича. На свой ред Йълдъз недоумява защо тогава се е оженил за Зехра и заявява, че й е омръзнало да страда за него и да се прикрива. Тя също му признава, че много го обича. Кемал иска да я прегърне и й разкрива, че не може да издържа повече на това, което чува. Двамата се целуват, а Йълдъз иска извинение. След това отново го прегръща и тръгва нанякъде. На въпроса на Кемал къде отива, тя отговаря, че ще се подготви, защото дълго време е чакала точно този миг. Кемал също започва да се съблича като същевременно сваля и халката си. Йълдъз влиза в съседната стая, където се намира друго полуголо момиче. Тя звъни на Емир, за да го пита дали Халит е пристигнал. Отново му припомня да я информира незабавно, когато това се случи. Халит се появява пред хотела, а малко след това пристига и Зехра. Двамата се отправят към хотелската стая. В това време Йърдъз се провиква към Кемал от съседната стая: „Идвам миличък, изчакай още секунда“ и води полуголото момиче с нея, докато към стаята се приближава Халит и Зехра. Те чукат на вратата, полуголото момиче отваря вратата и всички виждат разсъблечения Кемал.

Халит и Зехра остават втрещени от видяното.

Халит и Зехра остават втрещени от видяното. Зехра се втурва към него и му заявява: „Бъди проклет!“. Халит пък крещи: „Гаден изменник, как можа да погодиш такъв номер на дъщеря ми“. Кемал е категоричен, че не е изневерил на дъщеря му. Йълдъз се възползва от създалата се суматоха и се измъква от хотела. Халит нарежда на Зехра незабавно да се разведе с Кемал. Ендер е категорична, че Йълдъз също е била в хотела и уверява Халит, че я е видяла с очите си. Двамата отиват да проверят камерите за видеонаблюдение на хотела. Ендер му показва Йълдъз, която слиза от таксито. Тя се чуди на Халит, че все още вярва на съпругата си, въпреки, че вижда записите. Повече от ясно е, че тя също е била в хотела и е участвала в капана на Кемал. Кемал пък на свой ред се кълне на съпругата си, че не й е изневерил. Тя е категорична, че не иска да го вижда повече. Кемал е бесен и не може да си прости, че е позволил да бъде въвлечен в такъв капан. Той е наясно и кой е човекът, който му го е скроил. В таксито Емир пита Йълдъз дали е осъществила това, което е искала. Тя на свой ред заявява, че всичко се е получило повече от добре. Той я пита какво са правили в хотела, ако всичко е минало нормално, пише webfen.net.