Алекс Сърчаджиева си избира рокли като холивудска звезда (Папарашки снимки)

0
Оценете този post

Алекс Сърчаджиева пазарува в столичен бутик

Фотографи на „Ретро“ щракнаха Алекс Сърчаджиева, докато пазарува в столичен бутик. Талантливата актриса пазарува в магазин за булчински рокли в голям столичен мол. Но поводът за посещението й бе избора на официална вечерна рокля.

По това време на годината тя е сред най-желаните водещи на партита и коктейли. Алекс винаги залага на ефекти тоалети за изявите си от този тип.

Този път вниманието й бе приковано от два бляскави модела – черна рокля със златисти детайли и рокля с дълъг шлейф.

Актрисата прекара много време в бутика, колебаейки се коя от двете рокли да избере. Но въпреки това консултантките в магазина проявиха търпение и я обслужиха като холивудска звезда, избираща си тоалет за Оскарите.

Впечатление прави, че актрисата спазва стриктно мерките и през цялото време е с маска на лице. Очевидно тя е сред родните знаменитости, които са си поставили ваксина, след като пазарува в мола.

Моноспектакъл „На живо“, посветен на  живота на Алекс Сърчаджиева, се радва на огромен интерес и в последно време тя се занимава предимно с него.

В постановката актрисата се изповядва за най-драматичните моменти в своя живота- загубата на най-любимите й хора – нейната майка Пепа Николова и съпруга й Иван Ласкин.

Не само у нас, но и в големите европейски столици, билите се продават буквално за минути. Зад граница Алекс играе пред българската общност, пише Ретро.бг.

 

Коментари чрез Facebook

коментара

Оставете отговор

Вашият e-mail няма да се показва.