Християн Гущеров глези Светлана с тузарски подарък Преглеждания: 462

0
Оценете този post

Християн Гущеров не пести за любимата си

Християн Гущеров определено знае как да зарадва любимата си Светлана Гущерова. Бившата плеймейтка получи изключително щедър подарък от него. Милионерският наследник й последен модел лимузина Майбах.

Свръх луксозното возило разполага с всички възможни екстри. Сред тях са няколко екрана, въртящи се високоговорители, както и специално осветление.. Лимузината е оборудвана с хладилник, сгъваема масичка и много други екстри, пише Марица.бг, позовавайки се на „Шоу Блиц“.

Новата придобивка на Светлана Гущерова разполага и с функция за масаж. Той се извършва чрез 14 въздушни камери, които разполагат с 8 различни програми. Към екстрите е опцията за избор на масаж с продължителност от 12 до 15 минути.

Друга функция предлага масаж с топли камъни. На последната си снимка в инстаграм бившата плеймейтка показва, че се чувства изключително комфортно на задната седалка в новия си автомобил.

Наскоро тя сподели, че плановете й са дари любимия си с още един наследник. Светлана не крие, че мечтае за голямо семейство. За всяка крачка в живота си тя се допитва до астролог, а според астрологичната прогноза следващата година е чудесен момент за раждането на още едно дете.

Коментари чрез Facebook

коментара

Оставете отговор

Вашият e-mail няма да се показва.