И жената на победителя Андрей Гидин щурмува „Игри на волята“

Гидин е женен за красавица
0

Големият победител в „Игри на волята“ Андрей Гидин ще похарчи наградата от 100 бона за дъщеря си Алисия

Казахстанецът с български паспорт Андрей Гидин напълно очаквано спечели третия сезон на риалитито „Игри на волята“ – пише в. „Уикенд“, който още преди месец прогнозира кой ще бъде победителят в шоуто и ще грабне наградата от 100 хил. лева. Финалът на шоуто бе излъчен на 3 декември и именно спортистът спечели форма̀та.

Големият победител от риалити формата призна, че наградата от 100 бона ще е за дъщеря му Алисия.
„Ако позволи жената, ще инвестирам всички пари в детето. Искам Алиса да знае, че до последно трябва да вярваш в себе си. Надявам се, че ще разбере това нещо“ – каза Андрей Гидин.
Двамата със съпругата му Ксения са горди родители на 4-годишната Алисия. Съпругата на Андрей се занимава с дигитални услуги – създава съдържание за брандове и бизнес страници, поддръжка на Инстаграм и Фейсбук страници. След победата на съпруга си красавицата вече се е амбицирала и тя да участва в състезанието. Ксения вече се е записала на кастинга за следващото шоу.
„Мисля, че физически няма да има проблем, но психологически ще се натовари много. Тя е още по-срамежлива и от мен, а това ще й попречи определено“ – счита Андрей.[kkstarratings]

Гидин е женен за красавица
Оставете отговор

Вашият e-mail няма да се показва.