Мариан Бачев напира за шеф Преглеждания: 427

Той ще премери сили с Калин Сърменов
0
Оценете този post

Той ще премери сили с Калин Сърменов

Актьорът Мариан Бачев ще премери сили за шефско място.

Оказва се, че той е един от кандидатите, допуснати до конкурса за директорския пост на Сатиричния театър „Алеко Константинов“, който бе обявен от Министерството на културата, отбелязва „Монитор“.

Мариан Бачев
Той ще премери сили с Калин Сърменов

Мариан Бачев ще премери сили със сегашния директор Калин Сърменов и Валентин Валентинович Гиясбейли. Припомняме, че Гиясбейли бе претендент да оглави Българския културен институт в Москва в края на 2020 г. Тогава обаче той не бе допуснат до участие в конкурса.

Общо четирима са кандидатите за шефския пост в Младежкия театър „Николай Бинев“, одобрени от Министерство на културата.
Това са преподавателят в катедра „Театрознание“ в НАТФИЗ Михаил Байков, пловдивският актьор Илия Виделинов, режисьорът на мюзикъли Борис Панкин и Димитър Динев Митев, по-известен с псевдонима Димитър Кабаков – драматург и понастоящем директор на общинския театър в Казанлък.

В конкурса за директор на театър „Българска армия“ пък участват двама кандидати – режисьорът Владлен Александров и настоящият шеф – актьорът Мирослав Пашов.

За деня и часа на провеждането на конкурсите, кандидатите които са допуснати ще бъдат уведомени допълнително, пише blitz.bg.

Преди време Мариан Бачев сподели, че Слави Трифонов не го е спирал никога и за нищо, когато го е питал. Актьорът е категоричен, че шоуменът му е създал достатъчно добри условия за работа, пише plovdiv24.bg.

Коментари чрез Facebook

коментара

Оставете отговор

Вашият e-mail няма да се показва.