Горещо! Цвети и Виктор от „Фермата“ отпътуваха за… Преглеждания: 812

Събитието започва след броени часове
0
Оценете този post

Събитието започва след броени часове

Изглежда чувствата между Цвети и Виктор от „Фермата“ 7 не са угаснали.

Двамата отпътуваха заедно за Лондон.
Цвети и Виктор оставиха всички без думи с намеренията, които разкриха. Оказва се, че те са заминали за британската столица заради благотворителност.

Цвети
Събитието започва след броени часове

Култовите риалити звезди обединяват сили, за да направят нещо наистина велико. Българите зад граница са в трепетно очакване на риалити героите, тъй като двамата споделиха какво носят със себе си.

Цвети и Виктор ще вземат участие в благотворително събитие в Българския културен институт (БКИ). То е насрочено за днес (събота, 11 декември) от 17:00 ч.
Целта на това благотворително събитие е да се съберат необходимите средства за възстановяването на манастира „Св. архангел Михаил“.
Припомняме, че именно край него се провежда настоящият сезон на „Фермата“.

Пред LadyZone.bg. са споделили, че ще носят 50 „Алманах“-а, за да може сънародниците ни в Лондон да се сдобият с това ценно четиво.

„Благодаря на участниците във „Фермата“ 7, че отделиха толкова време и усилия за възстановяването на манастира. Благодаря и на Българския културен институт в Лондон, че откликна и прие да бъде домакин на събитието. Освен по дарителска сметка, българите в Лондон ще могат да направят дарение и на място“. Това уточни за сайта ни Цветелина Иванова, организатор на събитието.

През 1978 г. Шумският манастир „Св. архангел Михаил“ е обявен за паметник на културата с художествено значение на местно ниво.
До църквата се издига величествен дъб, който е на повече от 400 години.
Характерната за XVI – XVII в. живопис изпълва вътрешността на църквата.
Изобразени са Христос, Страшният съд, светците конници Георги и Димитър, както разбира се и патронът на църквата, пише show.blitz.bg.

Коментари чрез Facebook

коментара

Оставете отговор

Вашият e-mail няма да се показва.