Селена Гомес неузнаваема: Какво се случва с певицата? (Снимки)

0

Селена Гомес е неузнаваема

През своите 29 години певицата Селена Гомес се бореше с редица проблеми – от здравословни до любовни. Но по всичко личи, че в момента певицата преживява трудни дни и притеснява феновете с публичните си изяви. Наскоро Селена беше заснета да излиза от снимачната площадка на „Leaving Only Murders“ в Ню Йорк в понеделник. И изглеждаше доста притеснително.

Звездата отказа да общува с папараците и дори закри изцяло лицето си със защитна маска и шапка. Накрая се принуди да използва и кучето, което държеше в ръцете си. В нито един момент очите й не се виждаха от репортерите. А опитите й да се скрие от всички изглеждат повече от притеснителни.

Междувременно Гомес наскоро стартира платформа за психично здраве, като каза, че е важно да се говори за проблемите, а не да се крият настрани. Известно е, че преди това актрисата се бореше с депресия, поради което се реши на тази стъпка. Но обществеността се притеснява, че въпреки желанието си да помага на другите, актрисата изглежда все по-нещастна.

Селена няколко пъти се оттегля от социалните мрежи и публичния живот заради проблеми с психичното здраве и депресия. Тя силно се влоши след окончателната раздяла с първата й голяма любов, певеца Джъстин Бийбър, който скоропостижно се венча за настоящата си съпруга Хейли Бийбър. Селена пя за връзката им няколко пъти, а по-късно разкри как е била психически малтретирана, пише story.hr, цитират от popara.mk.

Певицата преживя куп трагедии през целия си живот, които я белязаха сериозно. Тя стана звезда още на 16-годишна възраст, но тази слава й донесе проблем с психичното здраве.

Селена Гомес е неузнаваема сн. Инстаграм
Селена Гомес е неузнаваема сн. Инстаграм

Скоро след това тя беше диагностицирана с лупус – хронично автоимунно заболяване, което доведе до бъбречна трансплантация. Новият й бъбрек й беше дарен от нейната близка приятелка Франсис Раиса. Преди болезнената операция Селена беше на световното турне Revival, но отмени някои от концертите си заради пристъпи на паника и депресия.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by s ♡ (@dailyselenapt)

Оставете отговор

Вашият e-mail няма да се показва.