Не е за вярване какво се случва с някои от звездите от „Фермата“ 7 в реалния живот (ФОТО) Преглеждания: 3143

0
Оценете този post

Очевидно някои от приятелствата ще се съхранят и навън

Няма да повярвате какво се случва в реалния живот с някои от звездите от настоящия сезон на „Фермата“.

Оказва се, че две от участничките във „Фермата“, които успяха да се превърнат във всеобщи любимки – Цвети и Теди си прекарват много добре и в реалността. Припомняме, че и докато бяха в стопанството, те съумяваха да се забавляват повече то добре.

"Фермата"
Цвети и Теди, докато пътуват

Бившите фермерки направиха живо включване в Инстаграм. Това се случи по време на път. Най-интересен е фактът, че Теди и Цвети се бяха насочили към дома на друг участник от „Фермата“ – Цоньо от село Крушево.

Фермата

„Отиваме на гости на Цоньо, защото в живота сме си приятели. Много съм щастлива, но мога и да порева малко“, заяви Теди. Бившата стюардеса Цвети пък на свой ред допълни, че Цоньо ще готви прасе. Тя обаче бе категорична, че няма да си позволи дори да го опита, защото спазва коледните пости.

Фермата
Теди и Цоньо позират за снимка

И както винаги за накрая се оставя най-интересната част. Ние също няма да направим изключение. За да не ви държим повече в напрежение, ще ви разкрием, че освен многото процъфтяващи приятелства, изглежда любовта също е напът да си проправи място на сцената.

"Фермата"
Цвети и Цоньо също запечатаха мига в снимка

Може би вече се досещате, че става въпрос за Цвети и Виктор.
Бившата стюардеса публикува сладко селфи със строителя от Чепеларе и написа:
„Намирайте източници на позитивна енергия! И се усмихвайте много! И обичайте! И се наслаждавайте! И мечтайте! Няма по-добра терапия за добро настроение!“, отбелязва zajenata.bg.

"Фермата"
Селфито на Цвети и Виктор

Коментари чрез Facebook

коментара

Оставете отговор

Вашият e-mail няма да се показва.