Жана Бергендорф направи шокираща изповед

Обвини продуцентите за тежкото положение, в което се намира
0

Обвини продуцентите за тежкото положение, в което се намира

Скандалната певица Жана Бергендорф направи изповед, с която шокира всички.

В Интервю за вестник „Галерия“ тя се оплака, че продуцентите й не й осигуряват участия. Жана Бергендорф разкри, че е стигнала до такова положение, че е готова да излезе да пее дори на улицата.

Жана Бергендорф
Обвини продуцентите за тежкото положение, в което се намира

Според нея причината да не я пускат да пее се крие в страховете на хората.
„Може би страховете на хората, че мога да ги смачкам, ги кара да правят това. Смятам, че всеки човек на този свят има права. Моето е да работя, да изкарвам пари за детето ми, защото аз съм и майка му. Както и да бъда артист и пълноценен човек. Никой няма право да ми го забранява“, заявява Жана Бергендорф.

Тя заяви, че ще започне да търси участия при все, че по този начин рискува да наруши договора и може да я изправят пред съда.
След четиригодишна пауза съвсем скоро Жана ще пусне нова песен. Тя носи заглавието „Уморени думи“. Същевременно певицата разкри, че пише и книга, но отказа да се ангажира със срокове.

По отношение на проблемите й с наркотиците, Жана Бергендорф сподели, че е взела мерки за състоянията си. Тя уточнява, че те са предизвикани най-вече от невъзможността да излезе на сцената и да бъде себе си.

„След Нова година ще вляза в клиника, за да се лекувам. Няма да ми е за първи път да вляза в клиника.
В България се лекувам, и тук има много добри професионалисти психиатри. Длъжна съм да направя така, че всичко да е овладяно на 100%. А да си сигурен, че едно нещо не съществува вече в живота ти, ти трябва да вземеш мерки. Борбата с наркотиците продължава цял живот, и тя е всеки ден всеки час. Особено за нас артистите. Не искам да свърша като Уитни Хюстън или Ейми Уайнхаус“, заключава певицата.

В заключение споделя, че има човек до нея, но отказва да говори за това.
„Мъж или жена няма значение. Бяха писали, че съм сгодена. Това не е вярно“, подчертава тя, пише show.blitz.bg.

Оставете отговор

Вашият e-mail няма да се показва.