Двама от участниците в „Игри на волята“ влизат в ново риалити

Елизабет ще влезе в битката като истински боец
0

Елизабет ще влезе в битката като истински боец

Оказва се, че двама от участниците в „Игри на волята“ ще влязат в ново риалити.

Става въпрос за ексгимнастичката Елизабет Василева и пожарникарят Димитър Морунов.
Новината за двамата участници предизвика бурни вълнения сред последователите им в социалните мрежи. Запознати отбелязват, че след участието им в „Игри на волята“, последователите им са се увеличили неколкократно.

"Игри на волята"
Елизабет ще влезе в битката като истински боец

Припомняме, че Елизабет и Морунов бяха в отбора на Бойците в „Игри на волята“. В най-скоро време те отново ще се включат в битки, но този път в онлайн предаването Maximal Revenge.
По традиция това шоу подлага на тест основно физическата издръжливост на участниците като приема в редиците си герои от други риалити формати.

За никого не е тайна, че последно победители в Maximal Revenge станаха Веско Панчев и Роберта Стойнева, които също се прочуха покрай участието си в „Игри на волята“, но от дебютното издание на формата.

Феновете й отсега започнаха да залагат, че…

„Позитивна, силна, комплексна и със спортен дух, Елизабет ще бъде част от състезанието на 101%. Ще влезе в битката като истински Боец, а защо не накрая и като Шампион“. По този начин екипът на предаването Maximal Revenge анонсира участието на Елизабет.

Феновете й отсега започнаха да залагат, че тя ще е в един отбор с Морунов.
Тук е мястото да отбележим и още една промяна, която Елизабет претърпя. И към днешна дата тя продължава да е треньор по акробатика на дечица, но вече е с бретон.

Сред останалите участници-лауреати от предаването на Нова телевизия, са Ваня Запрянова, Борислав Лазаров, Стоян Ценов, Юлиян Златев и Георги Иванов.
Сили в тежките предизвикателства ще премери и победителката от „Фермата“ 6 – Ваня Илиева (Хепи Ванче).
Заедно с Ваня от настоящия сезон на риалитито, Хепи Ванче държи рекорда за най-многобройни победи на Арената в редовни дуели.

По план Хепи Ванче е трябвало да се включи в Maximal Revenge още тази година. Точно преди старта на предаването обаче тя счупи крака си и поради тази причина участието й в приключението бе отложено.

Ръка към победата протяга и Емо Каменов-Къртицата. По нелекия път към върха са се запътили още Маги Джанаварова, Анселита и Мартин от „Един за друг“, Гери-Никол, Дамяна Матева и Светослав Бърканичков от „Сървайвър“, пише show.blitz.bg.

Оставете отговор

Вашият e-mail няма да се показва.