Принц Хари пак разбуни духовете Преглеждания: 392

Този път фокусът пада върху психичното здраве
0
Оценете този post

Този път фокусът пада върху психичното здраве

Принц Хари за пореден път успя да разбуни духовете. Този път той направи това, позволявайки си да даде съвет на всички онези, които са недоволни от работата си.

Принц Хари посъветва хората да напуснат работното си място, ако не се чувстват добре на него и не са щастливи. Според него по този начин си гарантирате запазване на психичното здраве, което често пъти бива подценявано.

принц Хари
Този път фокусът пада върху психичното здраве

Това посочи принц Хари в интервюто си за списание „Fast Company“. Той бе категоричен, че вземането на едно такова решение по време на пандемия може да бъде определено по-скоро като добро, отколкото като лошо.

„Всъщност това е знак, че със самосъзнанието идва нуждата от промяна“, подчертава синът на принц Чарлз. По този начин той промотира стартъпа BetterUp, фокусът на който пада именно върху психичното здраве.

„Много хора по света са зациклили на работа, която не им носи радост, а трябва да поставят психичното си здраве и щастие на първо място. Това е нещо, което трябва да се празнува“, отбелязва още принц Хари. Той знае много добре какво е да напуснеш работното си място и последствията, произхождащи от това решение.

В заключение той посочва, че хората, които са напуснали работа на фона на пандемията, без да се притесняват за последствията, вдъхновяват за така необходимата културна промяна, пише blitz.bg.

Коментари чрез Facebook

коментара

Оставете отговор

Вашият e-mail няма да се показва.