Синоптикът Минчо Празников се ваксинира – ето какво се случва с него след ваксината

Гласувайте за статията

83-годишният Минчо Празников се ваксинира

Синоптикът Минчо Празников се ваксинира еднодозовата ваксина на „Янсен“. Личният му лекар преценил, че това е най-добрият вариант за него.

След поставянето на ваксината 83-годшният синоптик не се почувствал добре и се наложило да прекара няколко дни в леглото.

Но въпреки неразположенията той дори за миг не съжалявал за взетото решение. Минчо Празников е категоричен, че ваксинацията е спасението за всички.

Дори за миг той не се притеснил, че ще му се случи нещо лошо, тъй като жена му Цана, която е професор по медицина, била неотлъчно до него.

Въпреки че отдавна е пенсионерка, тя е завеждащ отделение в клиниката по патология в частна болница в София. Цана била много щастлива, след като получила предложението за работа.

Синоптикът има единствено проблеми с кръвното налягане, но редовно пие лекарствата. Той е категоричен, че разходките в планината се отразяват добре на здравето му.

Наскоро той имаше сериозни сърдечни проблеми заради имотна измама.

Семейството му изгоря с 8 000 лева, след Община Трявна продаде наследствен имот на съпругата на синоптика без нейното знание.

Цана така и не успяла да получи въпросната сума и сега обмисля варианта да потърси правата си в съда, пише Ретро.бг.

Коментари чрез Facebook

коментара

Няма коментари

Добавете коментар