Най-после има купувачи за замъка на Косьо Самоковеца (Снимки)

Гласувайте за статията

Имението на покойния бос спира дъха

От години вдовицата на Косьо Самоковеца Ангелина Димитрова се опитва да продаде замъка, който той й завеща. Имотът се предлага за продажба от агенция за суперлуксозни имоти. От кадрите, публикувани на нейния сайт, ясно се вижда, че интериорът е повече от впечатляващ.

Последно обявата е актуализирана на 25 октомври. До този момент е отбелязано, че са направени две запитвания от потенциални купувачи. Легендарното имение на Косьо Самоковеца е построено по негов вкус през 2002 г. Проектът пресъздава средновековен замък.

Общата площ на имота е 780 кв. м. Той се намира в парк Ридо в Самоков. Замъкът включва 3 огромни спални и 5 бани. На разположение на обитателите му са просторен хол и дневна, както и огромна градина с  площ от 4520 кв.м., пише БЛИЦ, позовавайки се на „Телеграф“.

Лично Самоковецът инспектирал строежа и дизайна на имота, който е строен по подобие на замъците във Франция и Англия.

От младите си години той мечтаел някога да притежава собствен замък, споделят запознати. Самоковеца успял да си осигури лукс, на който могат да завиждат и холивудските знаменитости. Но за зла участ той не успя да се порадва на придобивката си. Само година след окончателното завършване на замъка, босът бе убит, пише show.blitz.bg, позовавайки се на „Телеграф“.

Коментари чрез Facebook

коментара

Няма коментари

Добавете коментар