Ванеса Паради засенчи дъщеря си на червения килим (Сбъркаха я с Лили-Роуз Деп – Снимки)

Ванеса Паради засенчи дъщеря си на червения килим (Сбъркаха я с Лили-Роуз Деп – Снимки)
4 (80%) 1 vote

На 48 г звездата изглежда като млада девойка

Ванеса Паради изглежда невероятно за годините си и винаги е била олицетворение на изискания френски шик. Тя притежава чувство за красота, чиято изискана небрежност е негова отличителна черта.

Паради никога не се е стремяла да изглежда вечно млада  не е използвала възможностите на пластичната хирургия. Като истинска французойка тя предпочита вместо да е пластмасова кукла да остарява с достойнство.

Звездата не използва фотошоп, нито крие възрастта си с грим против стареене. Може би затова е толкова чаровна и на 48 г.

Скоро на шоуто на Chanel Métiers d’Art бившата половинка на Джони Деп изненада публиката с младежкия си вид. Някои дори за момент я объркаха с дъщеря й Лили-Роуз.

Лили-Роуз Деп и майка й Ванеса Паради

Може би това се случи заради интересния тоалет на Паради. Тя се появи на шоуто с мрежесто горнище, завършващо с ресни и най-обикновени дънки. Все неща подходящи за младо момиче.

Може би и грима и подходящата младежка прическа допринесоха за знаменитостта да сияе подмладена на своите почти 50 г.

Някои подозират, че и щастливия семеен живот се отразява благоприятно на нейната визия. През лятото актрисата отпразнува 3 години от брака си с Самюел Беншетри, който е на нейната възраст. А всички, които ги познават са категорични, че двамата са идеалната двойка, предават от wday.ru.

 

Коментари чрез Facebook

коментара

Няма коментари

Добавете коментар