Братята Маргини са господарите на Южното Черноморие

Братята Маргини легализираха бизнеса си
0

Босовете на СИК – Красимир и Николай Маринова, известни като Братята Маргини, загърбиха престъпния свят и спряха с мутренските си изцепки

Двамата се отдадоха на легален бизнес, голямата част от който е в светлия спектър – пише „Уикенд“, като се позовава на източник от ъндърграунда.

Босовете на СИК вече не бръмчат по скъпи кръчми в преследване на силиконови манекенки, а наблягат на правенето на пари по морето. През последните години борците от Смолян предприеха истинска бизнес инвазия, която ги направи истински господари на Южното Черноморие и не само.

Преди година те купиха един от най-луксозните хотели във веригата на Ветко и Маринела Арабаджиеви – 5-звездния „Виктория палас“ в Слънчев бряг за 50 млн. лева. Купувачът се оказа „С.Б. Роял Хотелс“, която е собственост на младия предприемач Мартин Маринов, който пък е син на средния брат Маринов – Димитър. Той е встрани от имиджа на Маргините и не е борец, а е завършил учителския институт в Смолян.

Фирмата на неговия син е създадена през 2017 г. и управлява още два хотела в Слънчев бряг – „Синята перла“ и „Златната перла“. Самият Димитър Маринов пък е управител на дружеството „Симс“, което също има имоти в Слънчев бряг.
Доста добре върви и заведението „Кики бийч“ на Маргините, което се превърна в плажен хит на Слънчака и прави по 40 бона дневен оборот, когато е сезон.

Братята Маргини легализираха бизнеса си
Оставете отговор

Вашият e-mail няма да се показва.