Голяма трагедия застигна семейството на Лора Инджова

Гласувайте за статията

След огромната загуба се превърна във върл защитник на ваксините

Голяма трагедия застигна семейството на бившата екранна партньорка на Виктор Николаев в сутрешния блок на Нова тв – Лора Инджова.

Нейни близки разкриват, че тв водещата е изгубила майка си. Тя била повалена от коварния коронавирус и си отишла за броени дни.
От твърденията им става ясно, че бащата на Лора Инджова се ваксинирал срещу COVID-19, докато майка й отказала да го направи.

Лора Инджова

След огромната загуба се превърна във върл защитник на ваксините

В крайна сметка баща й изкарал доста леко коронавируса, докато при майка й се случило най-лошото – отнел живота й.

След претърпяната огромна загуба, Лора Инджова се е превърнала във върл защитник на ваксините срещу COVID-19. Нещо повече – тя не понася антиваксърските позиции, когато става въпрос за коронавирус.

Самата тя вече е с поставени две дози. Направила това, след като станала свидетел на това през каква тежка битка преминава майка й. Едва ли някога ще забрави в какви мъки е изкарала последните дни от живота си на този свят, пише blitz.bg.

Припомняме, че тези дни се появи информацията, че театралната актриса Радина Боршош е изгубила баща си. За щастие тази новина, разпространена от някои жълти медии се оказа поредната фалшива. В резултат на това профилът на Радина Боршош бе залят от съболезнования и подкрепа. За момента не е ясно дали актрисата ще търси правата си по съдебен ред.

Коментари чрез Facebook

коментара

Няма коментари

Добавете коментар