Няма да повярвате как се уреди Емилия Масларова

Мнозина от пенсионерите биха й завидели
1

Мнозина от пенсионерите биха й завидели

Със сигурност Емилия Масларова не е от масата пенсионери, които могат да се оплачат от твърде ниските доходи, принуждавайки ги да живеят повече от мизерно.

За никого не е тайна, че тя възкреси политическата си кариера, появявайки се изненадващо на преговорите между потенциалните коалиционни партньори за съставяне на бъдещ кабинет.

Червената ветеранка взема дейно участие в дебатите по отношение на социалните политики. Присъствието й обаче предизвика негативни реакции в социалните мрежи, точно както и по темата, че Румен Овчаров дава съвети по отношение на енергетиката.

Емилия Масларова
Мнозина от пенсионерите биха й завидели

Емилия Масларова отдавна е пенсионерка по възрастов критерий. Едва ли някога е имала челен сблъсък с проблемите, с които се сблъсква преобладаващата част от пенсионерската общност у нас.
И към днешна дата тя е финансово осигурена повече от добре, благодарение на двете заплати, които получава.

Тук е мястото да припомним, че тя прибира възнаграждение, надхвърлящо 2 хиляди лева месечно от работата си в Медицинския факултет към Тракийския университет в Стара Загора. Там тя преподава в специалността „Социални дейности“.
Освен това червената ветеранка се води и хоноруван преподавател към УНСС. От там също прибира крупна сума за четенето на лекции.

Да не пропускаме и факта, че 72-годишната Емилия Масларова взема и пенсия. Тя обаче категорично отказва да разкрие какъв е размерът й.
Като се има предвид фактът, че години наред получаваше министерска заплата по всяка вероятност пенсията й е повече от задоволителна, пише retro.bg.

1 коментар
  1. крепостен селянин казва

    Водила е разкрепостен комсомолски живот и сега събира дивидентите.

Оставете отговор

Вашият e-mail няма да се показва.