Нов зет в семейството на Христо Стоичков (ФОТО)

0

Щерка му Христина изживява нов любовен романс

Изглежда в скоро време семейството на футболната легенда Христо Стоичков ще се радва на нов зет.

След като браковете и на двете му щерки се разпаднаха, Христо Стоичков остана без зетьове.
Във времето различни симпатяги се спрягаха за потенциални кандидати за сърцето на Мика Стоичкова. В крайна сметка обаче връзките й не доведоха до нищо по-сериозно.

Е, оказва се, че по-малката дъщеря на Христо Стоичков – Христина, е напът да изпревари кака си.
От известно време насам тя се подвизава в България. През лятото бе изловена да движи в компанията на непознат господин по време на Седмицата на модата, която се проведе в курорта Свети Влас.

Христо Стоичков
Бляскавият рожден ден на Христина

Тогава така и не стана ясно кой е симпатичният брюнет до малката щерка на Христо Стоичков. Ето, че времето помогна тази загадка да бъде разкрита.

Оказва се, че младежът е новата изгора на Христина. Тя изживява любовен романс с Карлос Креспо. Бъдещият зет на Камата е от американски произход и работи за мapĸeнтингoвa ĸoмпaния в Ocтин (Teĸcac).
Креспо е специалист по дигитален маркетинг, оптимизация и СЕО експерт в областта на рекламните стратегии.

Поради факта, че работата му е онлайн, Карлос има възможността често пъти да лети до България, където, както вече стана ясно се подвизава към момента Христина.
През лятото той се запознал със семейството й, а миналия месец присъства на рождения ден на Христина, която стана на 30 години.

Христо Стоичков
Христина с новата си изгора

Специално за празника от Маями дошла и съпругата на Христо Стоичков – Мариана. Шикозното парти на малката щерка на Камата преминало в стил „Beлиĸият Гeтcби“.
Христина заложила на блестяща рокля от пайети, каквито носели дамите през 20-те години на миналия век, пише zajenata.bg.

Оставете отговор

Вашият e-mail няма да се показва.