Хороскоп за 8 декември, сряда – от Везни до Риби

0

Хороскоп, публикуван във вестник „Марица“

ВЕЗНИ

Точно днес имате силите да се справите със сложен проект, който е отнел доста от енергията ви напоследък. Някой близък ще ви дава съвети, които може да ви объркат. Замислете се дали този човек наистина е загрижен за вас, или се опитва да ви влияе по някакъв начин.

СКОРПИОН              

Днес не се чувствате готови да започнете нещо ново в професионалния си живот. Трябва да бъдете по-дръзки и да поемате по-голяма отговорност. Когато вашите притеснения се появят, не им позволявайте да ви отдалечават от това, което искате всъщност да постигнете.

СТРЕЛЕЦ

Днес ще се опитате да потърсите баланс, особено по отношение на личния си живот. Независимо дали сте обвързан, или не, ще трябва да подредите приоритетите си. Борбата за власт на работното ви място ще бъде засилена и ако не сте внимателни, скоро на хоризонта ще се зададат големи неприятности.

КОЗИРОГ

Подбирайте внимателно компанията си днес. Прекарването на време с хора, които не ви разбират и не са на вашата вълна, може да ви обезсърчи. Тези, които наистина ви познават, ще ви помогнат да покажете най-добрата си страна. Трябва да вземете някои важни решения относно бъдещото ви развитие.

ВОДОЛЕЙ

Очертава се поредният напрегнат ден, но предимно в отношенията с хората около вас. Внимавайте какво говорите – много е вероятно да не бъдете разбрани правилно. Близък, с когото наскоро сте имали конфликт, ще ви потърси за помощ. Помислете добре, преди да се отзовете. Това е подходящият ден да започнете нещо ново.

РИБИ

Днес ще ви се даде шанс да затвърдите нещо, върху което сте работили доста време, особено в личните отношения. Вашите лидерски умения ще се откроят на работното място, като в труден момент ще вземете важно решение. Преценете ситуацията и се доверете на интуицията си, която, както винаги, няма да ви подведе.

Хороскоп за първите 6 зодии може да видите тук.

 

 

Оставете отговор

Вашият e-mail няма да се показва.