Хороскоп за 8 декември, сряда – от Овен до Дева

0

Хороскоп, публикуван във в. „Марица“

ОВЕН

Бъдете внимателни днес и зачитайте мнението на онези, които уважавате, а не на онези, които ви ласкаят. Много е вероятно да се изправите пред сериозен проблем на работното място, който благодарение на опита и интуицията си ще разрешите по възможно най-добрия начин.

ТЕЛЕЦ

Днес е възможно да изпаднете в ситуация, която ще трябва да обсъдите с някого. Когато правите избор, бъдете внимателни, защото последствията могат да бъдат значителни. По-късно може да се концентрирате върху текущите задачи. Ще се появи и проблем, изискващ незабавно решение.

БЛИЗНАЦИ

Време е да си поемете дъх и да оставите другите да действат и да поемат своята отговорност. Готови сте за нови предизвикателства и непознати дейности. Някой може да ви предостави идеална възможност за професионално израстване. Не се колебайте, за да не я изпуснете! Както се казва, птичето каца веднъж на рамото.

РАК

Днес ще ви липсва самочувствие и колебанията ви ще са повече от обикновено. За сметка на това хората около вас ви познават добре и ще срещнете тяхната подкрепа. Възможно е да се появи напрежение между вас и друг човек. Бъдете по-търпеливи и не забравяйте, че не е необходимо да се доказвате на всяка цена.

ЛЪВ

Умът ви е пълен с идеи и истории, които искате да разкажете и днес ще имате възможност да го направите. Настройте се за забавление, защото това може да ви донесе неочаквани дивиденти. Не се концентрирайте върху правилния начин за нещата, а върху щастливия. Макар че едното трудно се различава от другото.

ДЕВА

Днес в съзнанието ще нахлуят спомени от миналото, предизвиквайки носталгия по отминалите времена. Не позволявайте на лошите спомени да се въртят в главата ви и да ви държат в капана на миналото. Абстрахирайте се и направете всичко по силите си, за да се наслаждавате на настоящето.

Хороскоп за останалите 6 зодии може да видите тук.

 

 

Оставете отговор

Вашият e-mail няма да се показва.